İçişleri Bakanlığı’na Bin 608 personel alım ilanı Resmi Gazete’de

İçişleri Bakanlığı’na Bin 608 personel alım ilanı Resmi Gazete’de
Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, İçişleri Bakanlığı'nın merkez ve taşra birimlerinde istihdam edilmek üzere toplam 1608 sözleşmeli personel pozisyonu açıldı. Adaylar, belirlenen şartlar çerçevesinde başvurularını yapabilecekler.

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra birimlerinde görevlendirilmek üzere toplamda 1608 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu.

icisleri-bakanligi-1478362.jpg

Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, alınacak personeller arasında büro çalışanları, mühendisler, avukatlar, teknisyenler, teknikerler, destek elemanları, mimarlar, arşiv uzmanları, çağrı merkezi çalışanları, programcılar, koruma ve güvenlik görevlileri bulunuyor.

Adayların seçimi, ÖSYM'nin 2022'de gerçekleştirdiği Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (B) Grubu sonuçlarına göre yapılacak; lisans düzeyinde KPSSP3, ön lisans düzeyinde KPSSP93 ve lise düzeyinde KPSSP94 puan türlerinden en az 60 puan almış olanlar tercih edilecek. İlan edilen pozisyon sayısının dört katına kadar aday, tercih sıralamalarına göre değerlendirmeye tabi tutulacak. Adaylar, başvurularını 22 ile 26 Nisan tarihleri arasında E-Devlet platformu üzerinden gerçekleştirebilecekler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.