Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Çelen

Durmuş Çelen

EKOPOLİTİK

İç savaş çığırtkanları

10-haziran-2021--durmus-celen.jpg

 

Düzce Akçakoca Müftüsü Şaban Soytekinoğlu, bayram tatilinde Sakarya Karasu'daki yakınlarını ziyarete gitti. Cuma namazında Kabakoz İsmail Sadi Camii'ne giden Soytekinoğlu kürsüye çıkarak vaaz verdi. "Bunlar dünyanın neresin de olursa olsunlar şu an ses çıkarmadıklarına bakmayın İstanbul'da Gezi olayların da otellerin de insanları barındıran kim di? Gene Yahudiler idi. Şu an birisi bir takımın başında (Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan bahsediyor). Bunlar gücü kuvveti  eline geçirdiği zaman size de aynısını yaparlar."

Beden vatandır ruh iman ikisi birbirinden ayrılamaz bir bütündür beşer de bizim imanımız budur.

Herkesin inancına saygı duymak anayasanın gereğidir.

Tek bir şey diyeceğim Koç ailesini savunmayacağım onların savunulma ya ihtiyacı yok Allah onların yanında bilesiniz.

80.000 aile ekmek yiyor devlete yapılan yatırımlar bağışlar cabası, yetiştirilen insanlar cabası bu devletin en zor  anında devlet ne isterse vermiş ve yapmış neyin peşindesin çakma imam.

Bu ülkenin paralarını çalıp yurt dışına götüren sizinle iktisaplı, yalandan cami yaptır sonra devleti soy sermayeyi kefereye götür. Cami bahane yaranma bu karakteri düşük bazı sermaye sahipleri onları söylüyorum bu mu senin imamlığın sizin kepazeliğiniz batsın gerçek imamlara başımız feda sizin gibi şeref  yoksunları yüzünden dindar ülkem de deizm artıyor sahtekarlar sizi.

Akıl ve bilgiden yoksun Allah'a değil kula imamlık yapan zavallı senin işin mi bu, vazifen mi bu sen bölücü müsün kimin hesabına çalışıyorsun hangi gizli servise çalışıyorsun  amacın nedir.

Bunlar iç savaş çığırtkanları

Gezi Parkı'n da sokağa çıkan herkesi terörist ilan edemezsiniz. Sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanı onun dönemi. İlk gün halk yürüdü ikinci gün iş sulandı eylemci kuruluşlar farklı partiler karıştırdı.

Ve FEÖ'nün etkin dönemi, polislerin büyük kısmı bu yüzden açığa alındı. Polisin FETÖ'ye yakın olanları daha alevlendirdi olayları vali bile hala içerde.

Divan oteline sığınanlar terörist değildi, illegal örgütlerin maşaları asla değildi onlar bu ülkenin evlatlarıydı. At izi it izine karışmıştı, terörist guruplar muhakkak sahadaydı gerçek milli Türk polisi görevini yapıyordu ama gerçek kendi halindeki vatandaş normal yürürken ve izlerken herhangi bir taş yok, sopa yok, silah yok, maske yok. Taksim de polis teröristlerin eylemlerini durdururken aradaki masum vatandaşlar da ister istemez biber gazı yiyordu. O sırada Divan oteli kapısını açmış ekmek vermiş tedavi etmiş tabii ki patronun haberi olmadan kapı açılmaz

Vicdanı olan teşekkür eder sizin din anlayışınız Kur'ân-i değil sizin din anlayışınız özel eğitimli sistematik beyin yıkama sistemi ile öğre tilmiş farklı bir şey şirktesiniz.

Kim bunlar anayasaya ve hukuka  aykırı iş yapan, yaşayan ve konuşan söz de imamlar, suç işleyen imamlar. .

Yahu bir insanı Yahudilikle suçlamak ne demek. Allah'a gerçekten secde edenler hele bir de imamsa asla gıybet yapmaz aleyhine vaaz vermez.

Sizler yarın İslam'ın şartını sorup bilmeyenleri infaz edecek vahhabilerden misiniz ?

Devletim bilir bunları, bunlar Menemen de şehidimiz Kubilay'ın başını kör bıçak ile kesenlerin düşünceleri oysa ki şehit Kubilay'ın tüfeğinde mermi yoktu.

Bunlar insanları ıslah edici imamlar değil bir birine düşüren imamlar. Bize Küçük Ağa gibi, Mehmet Rıfat Börekçi gibi, Mehmet Akif ve Elmalılı Hamdi Yazır gibi, İspirli Mustafa Başkapan gibi müftüdür. Müthiş adam okuyun Sütçü İmam gibi, milli mücadele de Denizli müftüsü olan Ahmet Hulusi efendiyi okuyun. Amasya Müftüsü Hacı Tevfik,  Ata'yı ilk karşılayan ve onunla sonuna kadar yan yana duran o yürekli imam.

Okuyun lütfen okuyun emperyalizmin taktik sel beyin yıkama sistemleri yetişmiş biraz Kur'an bilen içerikten muaf zavallı insanları bu  devlete imam olmamalı maaş almamalı.

Bunlar ülkeyi böler. Kurtuluş Savaşında satan imam müsvetteleri gibi sattılar izleyin"Vurun Kahpeyi"

İmam, Türk milletinin namusunu, onurunu, liyakatını temsil eder herhangi biri değildir herhangi biri gibi davranamaz.

Vehbi Koç

Babası Koçzade Hacı Mustafa Efendi (1874-1928), annesi Kütükçüzade Hacı Rıfat Efendi'nin kızı Fatma Hanım (?-1963) idi. Baba tarafından üç, anne tarafından Hacı Bayram-ı Veli sülalesine dayanan altı asırlık bir aileden geliyordu.

Ayrıca zulmeden insanla zulmetmeyeni aynı aynı kefeye koyamazsınız bu ülkede yaşayan yahudi dostlarımız var onlar çok duyarlı ve savaşa karşılar.

Hz. İbrahim Yahudi, Hz. Davut Yahudi, Hz. Yakup Yahudi, Hz. İshak Yahudi, Hz. İsa Yahudi, Hz. Musa Yahudi.

Düzenbaz sen bölücülüğün fikrinde misin yoksa Allah'ı zikreden misin. Yoksa Kurân'ı inkar mı ediyorsun bunlar peygamberimiz değil mi ?

Ey bire cahil, dört hak kitap vardır, son ve sonsuz kitap Kur'an'dır. Müslüman inancı budur ve Allah'ın indirdiği her kitap İslam'ı anlatır.

Herkesin inancına esası bozmamak kaydıyla saygı duymak insanlığın gereğidir.

Sonrası büyük imtihan.

Allah'a iman etmiş insanın inancını Allah sorgular kul değil ne haddine.

Allah zalimleri sevmez zalimlere ceza verme de acele edendir. El-Kahhâr'dır.

Bu sahtekar sanki özel yetiştirilmiş bölücü timin dümenci imamı gibi, vallahi tövbe billahi tövbe bunların devletin içinde cemaatin için de ne işi var. Milletimin paraları ile Allah ile milleti aldatıyor milleti kışkırtıyor milleti kamplara bölmeye hazırlıyor. Tüm Yahudileri aşağılayan, strese sokan özgür Türkiye de paniğe sokan bölücü unsurların imamıdır bakınız, araştırınız bağlantılarını özel beyin yıkama tezgahlarından geçmişler mi geçmemişler mi ?

Allah, bizi kurgulanmış bezirganlardan korusun, bomba hafif kalır bunların yanında bunlar radyasyon gibi yavaş yavaş bitirir insanı sinsi sahtekarlar sizi...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları