İbrahim Erkal'ın vasiyetindeki Demet Akalın detayı

İbrahim Erkal'ın vasiyetindeki Demet Akalın detayı
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, meslektaşı İbrahim Erkal'ın vasiyetinde kendisi hakkında bir bölüm olduğunu söylerken gözyaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Erkal'ın vasiyetindeki Demet Akalın detayı

Demet Akalın, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınına katıldı. 2017 yılında evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve 29 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın vasiyetinde Demet Akalın'ın da adını geçirdiği ortaya çıktı.

"İBRAHİM ERKAL'IN VASİYETİ VAR"

Akalın, İbrahim Erkal albümünde yer alacağıyla ilgili açıklamasında, "İbrahim Erkal'ın vasiyeti var. Bana ilk olarak basındaki arkadaşlar söyledi, karısı söylemiş. Şarkıya varıncaya kadar yazmış 'Bunu okumasını istiyorum' diye. 'Ben altından kalkamam' dedim, o kadar seviyorum" ifadelerini kullandı.

Şarkının ismini hatırlamakta güçlük çeken Demet Akalın, açıklamasının devamında gözyaşlarını tutamadı. Akalın'ın duygusal anları canlı yayında kameralara yansıdı.

NE OLMUŞTU?

İbrahim Erkal, 12 Nisan 2017 tarihinde evinin otoparkında tansiyonunun düşmesi sonucunda dengesini kaybetti ve yere kafasını vurarak beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan Erkal, yoğun bakıma alındı.

Erkal'ın 9 Mayıs'ta beyin ölümünün gerçekleştiği, yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayatî fonksiyonlarının devam ettirildiği bildirildi.

Sevilen sanatçı, 11 Mayıs 2017'de tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 50 yaşında hayatını kaybetti. 13 Mayıs 2017'de Marmara İlahiyat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.