Husumetlisini pusu kurarak öldürdü

Husumetlisini pusu kurarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran bir kişi, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde merkez Onikişubat ilçesi Serintepe Mahallesi'nde bulunan Ali Sezai Efendi İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleşti. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan kişi, Cengiz K., Mehmet Y. ve Özkan Özal'ı okul bahçesine çağırdı ve burada onlara pusuya yattı.

Cengiz K., Mehmet Y. ve Özkan Özal, okul bahçesine geldiği anda Cengiz K. tarafından silahla ateş açıldı ve ardından saldırgan olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Özkan Özal'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, Mehmet Y.'nin yaralandığını tespit etti. Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, Özal'ın cansız bedeni ise morga kaldırıldı.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.