Hintli çocuk kahinden şoke eden Türkiye kehaneti 'Korkutmak için değil uyarı için buradayım'

Hintli çocuk kahinden şoke eden Türkiye kehaneti 'Korkutmak için değil uyarı için buradayım'
Hintli ergen kahin olarak bilinen Abhigya Ananda’nın Türkiye kehaneti yürekleri ağza getirecek. Ünlü kahin “Korkutmak için değil uyarı için buradayım” dedi.

Nostradamus, Baba Vanga gibi kahinlerin gelecek ile öngörüleri tartışılmaya devam ederken geleceğe dair çözülmemiş bir çok kehanetleri bulunuyor.

Dünyaca ünlü kahinlerin yanı sıra günümüzde de birçok kahin gelecek ile ilgili tahminlerini paylaşılıyor. Günümüzde oldukça popüler olan Hintli ergen peygamber olarak anılan 17 yaşındaki Abhigya Ananda Türkiye ile ilgili kehanetlerde bulundu.

tien-tri1.jpg

17 yaşındaki Anand, gelecekle ilgili öngörülerinin gerçekleşmesiyle dünyada tanınırlığı arttı.

Hintli kahin Anand, Türkiye ile ilgili öngörülerde bulundu. Türkiye'nin "ciddi bir dönüşüm" ile karşı karşıya olduğu ve bunu görmezden gelmenin mümkün olmadığı ifade eden Anand, detayları tam olarak açıklamasa da, yaşanan değişikliklerin ülkenin siyaseti, ekonomisi ve kültürüne etkisi olabileceğini ima edecek sözler kullandı.

abhigya-anand-edited-1687217948020.webp

Anand’a Türkiye ile ilgili "Korkutmak için burada değilim, uyarıda bulunmak için buradayım. Her değişiklik zorlukları beraberinde getirir, ancak aynı zamanda fırsatlar sunar. Eminim ki Türkiye bunun üstesinden gelecek." Demesi insanların içinin ürpermesine neden oldu.

223697.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.