Hiçbir iş yapmadan 200 bin TL maaş alıyorlar 'Duyan kulaklarına inanamıyor'

Hiçbir iş yapmadan 200 bin TL maaş alıyorlar 'Duyan kulaklarına inanamıyor'
İstanbul'da fahiş aidatlara isyan eden site sakinleri aylık 200 bin lirayı bulan yönetici maaşlarına isyan etti. Peki işin uzmanı ne diyor? Daire sahipleri ve kiracılar haklarını nasıl aramalı?

İstanbul'un fahiş site aidatları ve yüksek maaşlı site yöneticileri konusu gündemi sarsmaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle İstanbul'da yüksek aidatlara isyan eden site sakinleri, aynı zamanda site yöneticilerinin astronomik maaşlarına da tepkili. 200 bin TL'yi bulan maaşlarının konuşulmasıyla birlikte, site yönetimlerinin bazılarının mafyatik grupların etkisi altında olduğu iddiaları ortaya atıldı. Uzmanlar, hatta çakarlı araçlarla bile siteye gelenler olduğunu belirtiyorlar.

İstanbul'daki fahiş site aidatları, uzun zamandır kamuoyunun gündeminde yer alırken, site yöneticilerinin aldıkları maaşlar da şimdiye kadar pek tartışılmamış bir konuydu. Ancak artan şikayetlerle birlikte, ortaya çıkan gerçekler dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

emeklinin-bayram-ikramiyelerinde-bu-pgjr.jpg

MAAŞLAR 150-200 BİN TL ARASINDA DEĞİŞİYOR !

Bir uzmanın Show Haber'e yaptığı açıklamaya göre, İstanbul'da bazı site yöneticileri ve hatta müdürleri, 150-200 bin TL'ye kadar maaş alabiliyorlar. Bu durum ise kat maliklerini oldukça rahatsız ediyor. Aynı uzman, son 2-3 ay içinde birçok şikayet aldıklarını ve site yönetimlerinin mafyatik grupların etkisi altında olduğunu belirtiyor. Hatta çakarlı araçlarla bile siteye girişler olduğunu dile getiriyor.

DAİRE SAKİNLERİ NE YAPMALI ?

200 dairelik bir sitede, bir site yöneticisinin kendisine 150 bin TL maaş yazdırdığını söyleyen uzman, bu tür kararların genel kurul tarafından alındığını ifade ediyor. Bu durum da vatandaşları daha da isyan ettiriyor. Vatandaşlar, site yöneticilerinin birçok işi yapmadığını ve hatta bazı taleplerde bulunduğunu belirtirken, devletin bu duruma el atması ve denetimlerin artırılması gerektiğini vurguluyorlar.

200 DAİRELİK SİTEDE 150 BİN TL MAAŞ

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.