Hesaplarınıza 10 bin TL yatacak: Son 1 gün kaldı

Hesaplarınıza 10 bin TL yatacak: Son 1 gün kaldı
Emekli maaşını DenizBank'a taşıyan EYTlilere banka 10 bin TL promosyon veriyor.

Arif Aydın Kaplan / KAMU SON HABER

Denizbank'ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyaya göre EYT'li ve emekli olarak ilk defa DenizBank'tan maaş alacak olanlara 3 yıl maaş alma sözüne istinaden "mobildeniz "uygulaması indirerek 10.000 TL'ye varan promosyon fırsatı veriliyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI

- SGK emekli maaşını ilk defa DenizBank'a aktarmayı taahhüt eden ve 3 yıl süre ile maaşını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan nakit promosyon sunulacaktır.
- 3 yıldan önce kampanyadan çıkanlardan kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır.
- Emekli maaşınızı şubelerimize gelmenize gerek kalmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üzerinden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.
- Promosyonunuz ilk maaşınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılacaktır.
- Kampanya 26.06.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.
- Bankamızdan birden fazla emekli maaş alan emeklilerimize, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.
- 18 yaş altında emekli maaşı alan müşterilerimiz;
- Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödenecektir.
- Anne veya babasının velayeti altında bulunanlara ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.