Hesabı gören küçük dilini tuttu! Aynı hesap Bağcılar'da 90 TL

Hesabı gören küçük dilini tuttu! Aynı hesap Bağcılar'da 90 TL
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bir adisyon fahiş fiyat farkını bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, bir yolcunun ödediği 2 bin 499 liralık hesap, sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı.

Bu olay, son zamanlarda artan fiyatlar ve ekonomik zorluklarla birlikte, vatandaşların yaşadığı mali sıkıntıları bir kez daha gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra çay, şeker, yumurta, sigara, ekmek, simit, süt, peynir, benzin, kırmızı et gibi pek çok ürüne zam yapılmıştı. Özellikle asgari ücretle geçinen vatandaşlar, ödedikleri fahiş fiyatlar karşısında isyan etti. Marketlerde yapılan denetimlere rağmen, aynı ürünlerin farklı zincirlerde daha yüksek fiyatlarla satıldığı görüldü.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yaşanan bu skandal da fiyatların ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bir kişinin, sadece börek, ayran, su ve çay için ödediği 2 bin 499 liralık hesabı paylaşması, insanları şaşkına çevirdi. Bu dört ürüne ödenen astronomik miktar, ekonomideki vahim durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

ekran-goruntusu-2024-04-26-093502.png

Sosyal medyada paylaşılan adisyonda yazan tutar karşısında şaşkınlık yaşayanlar, havalimanlarında genelde fiyatların yüksek olduğunu kabul etmelerine rağmen, bu seferki tutarın hala kabul edilemez olduğunu belirttiler. Vatandaşlar, havalimanındaki fahiş fiyatların derhal denetlenmesi çağrısında bulunurken, bazıları ise artık bu tür yüksek hesaplara şaşırmamak gerektiğini belirttiler.

Sosyal medyada tepki çeken bu olayın ardından, bir kullanıcı aynı hesabın Bağcılar'da sadece 90 lira tuttuğunu öne sürerek, fiyat farkını vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-04-26-093454.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.