Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehlika Figen Yazar

Mehlika Figen Yazar

Sonsuz Bilinç

Hayatımızda bolluğu nasıl oluşturabiliriz?

Toplumumuzda parayla ilgili bazı yanlış inançlar vardır. Öncelikle paraya bakış açımızı bir gözden geçirelim.

Para pistir.

Para elimin kiridir.

Ya da zengin insanlar üçkâğıtçıdır.

Dürüst insanlar zengin olamaz.

Çok para insanı saptırır.

Çok para kazanmak için çok çalışmak gerekir.

Dişinle tırnağınla çalışıp para kazanmak en doğrusudur.

Layık değilim.

Paramı kötü gün için saklıyorum.

Bu inançlardan kaçı sizde var? Bunlara inanmanın size bolluk ve zenginlik getireceğini düşünmeyin. Bunlar eski sınırlayıcı düşüncelerdir. Belki de aileniz tarafından küçük yaşta yanınızda söylenmiş ve doğruluğunu kabul ettiğiniz düşüncelerdir. Eğer bu düşünceleri bilinçli olarak değiştirmedikçe aile inançlarımızın içine saplanıp kalırız. Nereden gelmiş olurlarsa olsun bolluk içinde yaşamak istiyorsanız bunların kayıtlarını bilinçaltınızdan silmeniz gerekir.

Aslında gerçek zenginlik kendimizle barışık olmaktan geçer. Kendimize o bolluğu layık olduğumuza inandırmalıyız. Bu aynı zamanda istediğiniz şeyi istediğiniz zaman yapma özgürlüğüdür. Asla sahip olduğunuz para miktarı değil, sizin bir zihin durumunuzdur.

Zengin olmaya "layık değilim" diye düşünüyorsak, bol para kucağımıza bile düşse, bir şekilde onu ret ederiz. Ve elimizden kayıp gider. Piyango kazananları bir düşünün. Hangisi sürekli olarak zengin kalabildi? Yokluk bilinci olduğu sürece o para bir şekilde ellerinden gitmiştir ve ayrıca her zaman yeterince paralarının olmadığına inandıkça da daha çok paralarının olmadığı inancını da tetiklemiş oldular. Bu kısırdöngü bir sarmal gibi devam etmiştir. Bir şekilde inancı kırmak ve bu doğrultuda karar vermek önemlidir. 

Yokluk bilincinin birçok sebebi vardır. Bazen bolluk bilincine doğru yol almaktan korkarız ve asla layık olmadığımızı düşünürüz. Hâlbuki bolluk zaten hep bizimledir. Örneğin hayatımızda en çok ihtiyacımız olan bir şeyi düşünün. Hava, su gibi. Bunlar bizim yaşam kaynağımızdır. Ancak baktığımızda hava ve su bol miktarda vardır ve bizim ihtiyacımızı her zaman karşılar. Yani bolluk olarak biz zaten bu bilince sahibizdir. Bu şekilde düşündüğümüzde bolluğu daha çok hissederiz ve düşüncemizi de bu kanala yönlendiririz.

Gelirimizi arttırma üzerinde yoğunlaşıyorsak, borçlarınızı düşünmeyin. Yetmezlik ve borçlar üzerinde yoğunlaşırsanız, daha çok borçlu ve darlık yaratırsınız. Evrende sonsuz kaynak vardır. Bunu anlamaya başladığınızda doğru inancı da kendinize çekmeye başlarsınız. Kendi yetmezlik ve sınırlılık inancımız, bizi sınırlayan tek şey. Sizi hangi inancınız sınırlıyor?

Bilinçaltında var olan negatif inançlarınızı ve duygularınızı seans boyunca yaptığımız teknikler ile temizlediğiniz zaman bolluk kolayca akabilir. Bolluğu hak ettiğinizi fark ettiğinizde maddi sorunlar hayatınızdan çıkacaktır. Unutmayın sorun da çözüm de her zaman sizde. Bugünden itibaren kendiniz için iyi bir şey yapın ve her zaman hak ettiğiniz mutluluk için bir adım atın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları