Hamit Altıntop'un TFF'den aldığı maaş belli oldu! Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı

Hamit Altıntop'un TFF'den aldığı maaş belli oldu! Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı
“Benim Türk futboluna Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok” sözleri ile tepki çeken eski futbolcu Hamit Altıntop'un TFF’den aldığı maaşı Ahmet Çakar canlı yayında açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, hafta içinde tepki çeken bir açıklama yapmıştı.

Beşiktaşlı Semih'in A Milli Takım'dan Ümit Milli Takıma gönderilmesiyle ilgili iddiaları cevaplayan Altıntop, “Benim gönlüm ve vicdanım rahat. Kişi işi kendinden bilir diye bir muhabbet var ya, ben o konuda mütevazi olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok. Bazı twitterda (X) şov yapan arkadaşlar bu durumu farklı yerlere çekebilirler. Ben vatanımı seviyorum, Türk futbolunun bana ihtiyacı var. İnsanlar farklı düşünebilir ama çok da umurumda değil. Almanya'da güzel bir turnuva oynayıp tarih yazmak istiyoruz. Bu turnuva da olmazsa bile gelecek turnuvalarda büyük başarılar kazanacağız.” Şeklinde konuşmuştu.

Altıntop'un bu açıklamadaki “Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok” sözleri tepki çekmişti.

Beyaz TV'de canlı yayında konu ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Hamit Altıntop'un TFF’den aldığı maaşı da açıkladı.

Çakar, konu ile ilgili olarak, “Hamit Altıntop TFF'den 250 bin TL maaş alıyor demek ki senin de Türk futboluna ihtiyacın varmış. Şövalye gibi konuşmanın manası yok. Sen otur işine bak.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.