Hafriyatın taşınması için yol yapılacak

Hafriyatın taşınması için yol yapılacak
Zonguldak’ın Gökhasan Köyü Alaplı OSB Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilana göre, Alaplı OSB, Çevreye Duyarlı Altyapı ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Yatırım Ortamı Hazırlıyor projesinde hafriyatın taşınması için yol yapılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Alaplı Organize Sanayi Bölgesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Sanayi ve Çevre Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Zonguldak ili Alaplı İlçesi, Gökhasan Köyü Alaplı OSB Müdürlüğü Alaplı/ZONGULDAK adresinde Alaplı OSB, Çevreye Duyarlı Altyapı ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Yatırım Ortamı Hazırlıyor projesi için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. İhale edilecek işler ve LOT tanımı şöyledir:

LOT 1: Alaplı OSB, A Tipi 4 Adet Parselden Çıkan Hafriyatın Taşınması İçin Yol Yapılması İşi

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Gökhasan Köyü Alaplı OSB Müdürlüğü Alaplı / ZONGULDAK adresinden ve https://www.alapliosb.org.tr/ ile www.bakka.gov.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: LOT 1: 10.02.2022 Saat: 11.00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; https://www.alapliosb.org.tr/ ve www.bakka.gov.tr’de yayınlanacaktır.

Teklifler, <10.02.2022 > tarihinde, saat 11: 00’da ve Gökhasan Köyü Alaplı OSB Müdürlüğü Alaplı / ZONGULDAK adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İrtibat Kişisi: ÖZKAN DEMİR

Tel: (532) 5115167

e-mail: bilgi@alapliosb.org.tr

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.