Gür ve parlak saçların özel formülü 'Her gün içiyorduk meğer şampuana eklemeliymişiz'

Gür ve parlak saçların özel formülü 'Her gün içiyorduk meğer şampuana eklemeliymişiz'
Saç bakımı için şipşak pratik ve etkili bir yöntem arıyorsanız, hem kepek bitsin hem gür ve parlak saçlara kavuşayım diyorsanız, evdeki tek malzemeyle uygulayacağınız bu yöntem tam size göre...

Saçlara bakım yapmak uğraştırıcı olabilir ve zaman isteyebilir. Ancak çalışan ya da başında bir dünya iş olan kadınlar için saç bakımına vakit ayırmak bir hayli zor olabilir.

Ayrıca günümüzde saç bakımı yaptırmak için kuaför randevusu bulmaksa çok zor, çünkü nüfus yoğunluğu kuaförleri de kalabalıklaştırmaya yetiyor da artıyor bile. Yine de saçlar ihmale gelmez.

Kolay ve pratik saç bakım yöntemleri bulan kadınlar bu sırlarını çevreleriyle de paylaşıyorlar. Şampuana ekleyeceğiniz Türk kahvesi de uğraşsız bakım yöntemleri arasında yerini aldı. Peki, nasıl olacak?

kahve2.jpeg

NE KADAR KAHVE EKLEMELİSİNİZ?

Saçların daha canlı, parlak ve temiz görünmesi için Türk kahvesini şampuana eklemek mucizevi bir etki yaratıyor. Aynı zamanda saçları gürleştiren bu formül oldukça basit.

Hemen hemen her gün birçok kişinin severek tükettiği Türk kahvesinin bu yönünü herkes bilmiyor. Ancak saçları canlandıran bu formül için şampuana eklemek yetiyor. Peki, ne kadar ekleyeceksiniz?

kahve1.jpeg

Saçlarınızın keratin bakım yapılmış gibi düz, parlak ve canlı görünmesini sağlamak ve gürleşmesine destek olmak için herhangi bir şampuanın içerisine 2 kaşık Türk kahvesi eklemeniz yeterli. Üstelik etkisini hızlı bir şekilde görecek, gördüklerinize şaşıracaksınız. Daha bakımlı saçlar için duşta kullanılacak bu özel formülü denemenizde fayda var.

ŞAMPUANA KAHVE EKLEMEK NE İŞE YARAR?

Kahveli şampuan formülünü denediğinizde saçlarınızdaki fark hemen göze çarpacak. Bu formülü kullandığınızda saçlarınızın tıpkı keratin bakım yaptırılmış gibi düz ve kabarmayan görüntüsü hemen fark edilecek. Parıl parıl parlaması da cabası.

kahve3.jpg

Kafeinin saç foliküllerini canlandırıcı etkisi herkes tarafından bilinir. Saçları dökülen kişilere kafein içerikli kimyasal saç bakım ürünleri önerilir. Kahve de kafein içerdiği için saç foliküllerinin uyanmasını ve saçlarınızın uzayıp güçlenmesini destekler. Aynı zamanda saç dökülmelerine karşı etki edebilir.

Kahveli şampuanın bir diğer önemli etkisi de deriyi kepeklerden arındırmasıdır. Kepek problemi yaşıyorsanız bunu deneyebilirsiniz.

kahve-icen-kadin.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.