Güne yıldızların sizin için neler sakladığını keşfederek başlayın: 7 Kasım burç yorumları

Güne yıldızların sizin için neler sakladığını keşfederek başlayın: 7 Kasım burç yorumları
7 Kasım da sizi neler bekliyor?

KOÇ

Çocuklar dünyaya aittir... Onları büyümeleri ve kendi deneyimlerini yaşamaları için özgür bırakın. Yıldızlar, Koç burcunun ebeveynlerine, çocuklarının geleceği ve seçimleri konusunda güvence vermek için mesajlarını gönderecek. Sizin de genç olduğunuzu unutmayın, aktif olarak ancak tarafsız bir şekilde katılın ve onlara hak ettikleri güveni verin, size karşılığını verebileceklerdir. Endişelenmeyin, onları strese sokmayın, yakında hoş ve beklenmedik bir sürpriz gelecek.

BOĞA

Dayanılmaz hale geldiniz, çift olarak ilişkinizde uyarılardan yoksun hissediyorsunuz, fazla ciddi ve alıngan oluyorsunuz, ilişkinizin amansız bir şekilde fosilleşmesine neden oluyorsunuz. Eleştiriyi kabul etmiyorsanız, ana konuyu iyi bildiğiniz için partnerinizin sizi eleştirmesine izin vermeyin ve harekete geçin, menajerinizin ilgisini artıracak bir senaryo icat edin.

İKİZLER

Seyahat, seyahat, iş, taahhütler ve yeni sorumluluklar sizi oldukça zahmetli bir döneme doğru itiyor. Molalar atlayacak ve özellikle etkilenmek istemeyeceğiniz şeyleri, eğlencelerinizi, hobilerinizi, boş zamanlarınızı, kısacası şikayet etmezseniz ve çok çalışırsanız yıl sonuna kadar bir kenara bırakın, Son on yılın en iyi toplamlarını yapacaksınız.

YENGEÇ

Aşırı stresli hale gelen bir ilişkide hiç hoş bir hava yoktur... Eğer bir ilişkiyle ilgilenirken dikkatli davrandıysanız ve bugün hiçbir şey için kendinizi suçlayamıyorsanız, daha kararlı, daha sert ve daha soğuk olursanız, durum kasırga gibi çökebilir. yozlaşacak ve size ekonomik sorunlar da dahil olmak üzere yeni sorunlar verecek ve biz zafere ulaşmadan önce uzun ve yorucu bir mücadele gerekecek.

ASLAN

Sadakatiniz çoğu zaman takdir edilmiyor, hatta dürüst olmak gerekirse sinir bozucu bile oluyor... Neyse ki doğuştan inatçısınız ve olaylardan veya çevreden etkilenmenize izin vermiyorsunuz, başarınızın sırrı bu olacak, Bugün bile sana zorluk çıkarmak isteyen korkuyla geri çekilecek ve sen her zaman olduğu gibi başın dik çıkacaksın.

BAŞAK

Konusu belirsiz bir mirasa sahip olacak karmaşık bir aile meselesinde anlaşmaya varmak kolay olmayacak... bunlar ancak doğru hukuki müdahaleyle çözülebilecek konular olacak, muhataplarınız bile olsa bu konuları hafife almaktan kaçının. yakın akrabalar olacak, savunulacak çıkarlar aile içinde çözülemeyecek kadar çekici olacaktır, birkaç kelimeyle bilge bir uzman için.

TERAZİ

Eski bir hukuki mesele güzel sonuç verecektir... Yıllar süren fedakarlıkların ardından hak ettiği ödül gelir. Gayrimenkul sektöründe favorisiniz, bir tarafta bir pazarlık, bir satış, diğer tarafta gerçekleşen bir hayal, diğer tarafta bu karanlık anlarda biraz ışık sizi gülümsetecek, utanmayın Mutlu ol, gülümse, daha çok bulaşıcı olacaksın.

AKREP

Heybetli, otoriter bir figür hayatınıza düşecek... Bir usta, sevgili bir dost, yeni bir tanıdık, huzurunuz için vazgeçilmez bir rehber... Değer verin, gökten zamanında gelen bir hediye olacak

YAY

Son dönemdeki deneyimler size bazı güzel ve beklenmedik dersler verdi... hayatınızın iplerini yeniden ele alıp ondan bir altın yumağı yapmak önemli olacak, olasılık sıkıntısı yok, etrafınıza bakın ve siz Birisinin sizin yeni maceranıza ortak olmak istediğini göreceksiniz, yalvarmayın ve kalbinizin sesini dinleyin.

OĞLAK

Değişime karar verdiniz ve iyi iş çıkardınız... Artık hayatınızda daha fazla hareket, sevilmenize ve talep edilmenize yol açıyor. Partneriniz hâlâ değişiminize ikna olamasa ve sizi sınasa da aynı hatalara düşme riskine karşı dikkatli olun, doğa anlaşma yapmaz ve eğer çok yüksek bir bedel ödediğinizi düşünüyorsanız bunun hakkında konuşun.

KOVA

Çiftin ilişkisine olan ilginin azalması... buna çok fazla güvenmeyin, sadece normalden biraz daha fazla yorgunluk ve stres. Ortağını sakinleştir, yarından itibaren telafi edeceksin.

BALIK

Sağlığınız kötüye gidiyor, eğer bunu daha fazla ihmal ederseniz, geçici bir rahatsızlığı kronikleştirme riskiyle karşı karşıya kalırsınız... Kan basıncınızı ve kan dolaşımınızı kontrol edin, sıcaklıktaki düşüş ve bir miktar ağrı, hafife alınmaması gereken alarm zilleri olacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.