Güncel benzin, motorin fiyatları

Güncel benzin, motorin fiyatları
Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarındaki indirim ve zam haberlerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Brent petrol açıklamaları ve dolar kurundaki hareketlilik ile akaryakıt sektörü üst üste zamlara maruz kaldı. Suudi Arabistan'ın temmuz ayından itibaren geçerli kılacağı günlük 1 milyon varillik üretim kısıtlaması ise piyasaları alt üst etti. Akaryakıt üzerine gelen zamlar vatandaşı bir anda çok fazla dara soktu. Brent petrol Suudi Arabistan’ın açıklamalarından sonra ibrelerini yukarı çekti. Dolar kurundaki hareketlilikte düşünüldüğü zaman Akaryakıt alanındaki zamların devam edeceği ön görülüyor. Brent petrol ve doların bir anda yükselişi ile kurda yaşanan değişiklikler yine benzin ve motorin fiyatlarını vurdu. Son günlerde petrole yine zam üstüne zam gelmeye başladı. Açıklanan veriler ile vatandaş son petrol fiyatlarının nasıl olacağını merak ediyor. İşte detaylar.

AKARYAKITA GELEN ZAMLAR GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Brent petrol 10 Haziran Cumartesi günü 75,04 dolardan işlem görürken önceki kapanış fiyatını 75,96 ile yapmıştı. Dolar ve Brent petroldeki dalgalanmalar sebebi ile akaryakıta gelen üs üste zamlar hakkında henüz yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadı. Brent petrol açıklamaları ve dolar kurundaki hareketlilik ile akaryakıt sektörü üst üste zamlar aldı. Ayrıca dolar kurundaki hareketliliğe bakıldığı ve açıklanan veriler düşünüldüğü zaman Akaryakıt alanındaki zamların devam edeceği ön görülüyor.

Doların bir anda yükselişi tam duruldu derken akaryakıt fiyatlarında yine zamlara sebep oldu. Üst üste aldığı zamlardan sonra akaryakıt fiyatları insanları çok zor durumda bırakıyor. Özellikle ticari araç kullanıcıları güncel akaryakıt fiyatları hakkında tüm detayları öğrenmek istiyorlar.

Güncel petrol fiyatları
İstanbul Anadolu yakasında:

Benzinin litre fiyatı 23,97 TL
Motorinin litre fiyatı 22,17 TL
LPG litre fiyatı 10,67 TL
İstanbul Avrupa yakasında:

Benzinin litre fiyatı 24,02 TL
Motorinin litre fiyatı 22,13 TL
LPG litre fiyatı 11,02 TL
Ankara akaryakıt fiyatları:

Benzinin litre fiyatı 24,39 TL
Motorinin litre fiyatı 22,58 TL
LPG litre fiyatı 10,97 TL
İzmir Akaryakıt fiyatları:

Benzinin litre fiyatı 24,38 TL
Motorinin litre fiyatı 22,66 TL
LPG litre fiyatı 10,74 TL

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.