Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Mehlika Figen Yazar

Mehlika Figen Yazar

Sonsuz Bilinç

Geleceğinizi zihinsel ekranınızda programlamak

Fiziksel olarak hepimiz bir enerjiyiz. İçimizdeki ve dışımızdaki her şey de enerjiden oluşmaktadır. Hepimiz tek ve büyük bir enerji alanının parçalarıyız. Katı ve bizden ayrı olarak algıladığımız şeyler gerçekte, hepimizi kapsayan asli enerjimizin değişik biçimleridir. Fiziksel anlamda da bizler gerçekten Bir'izdir.

Düşünce ve duygular da manyetik enerjiye sahiptirler. Bunun sonucu olarak da benzer yapıdaki enerjiyi kendilerine çekerler. Bu prensibi uygulamada da görebiliriz. Örneğin bazen az önce düşünmekte olduğumuz kişiyle "tesadüfen" burun buruna gelebiliriz ya da "işimiz rast gider" ve o anda ihtiyacımız olan bilgileri içeren bir kitap elimize geçebilir.

Düşünce hızlı, hafif, devingen, değişken ve akışkan bir enerji şeklidir. Madde gibi daha yoğun şekillerden farklı olarak hemen bir anda belirir. Bir şeyi oluştururken, onu önce bir düşünce şeklinde yaratırız. Bir düşünce ya da fikir daima o olayın gerçekleşmesinden önce gelir ve önce oluşur. "Akşam yemeğini hazırlamam gerek" fikri yemeğin hazırlanmasından önce oluşmuştur. "Yeni bir giysi istiyorum" fikri de gidip bir giysi satın almadan önce gelir "Bir iş bulmalıyım" fikri de iş arayıp bulma eyleminden önce oluşur ve bu örnekler sonsuza kadar çoğalır. Aslında bir şekilde niyet etmiş oluruz. Ve niyet ile birlikte duygularımızın oluşturduğu düşünceler direk enerjiyi harekete geçirir.

Bir ressam önce bir fikir ya da ilham gelir, ancak ondan sonra tablosunu yapmaya başlar. Bir inşaatçı önce bir fikirden kaynaklanan bir plan çizdirir, ondan sonra binayı yapmaya başlar. Fikir de bir plan, bir proje gibidir. O gerçekleşecek şeklin görüntüsünü yaratır. Bu görüntü sonra, fiziksel enerjiyi manyetize ederek ve yönlendirerek bu şekle akmasını sağlar ve en sonunda fiziksel dünyada onu tezahür ettirir.

Fikirlerimizi gerçekleştirmek için doğrudan fiziksel eylemde bulunmadığımız zaman da aynı prensip geçerlidir. Sadece bir fikri ya da düşünceyi alıp onu zihninizde tutmak bile bir enerjidir ve bu enerji bu şekli kendine çekip onu maddi düzlemde yaratmaya girecektir. Eğer sürekli hastalık konusunda düşünürseniz, eninde sonunda hastalanırsınız. Eğer güzel bir insan olduğunuza inanıyorsanız, gerçekten güzelleşirsiniz.

                Bu evrene ne gönderirseniz onun size geri yansıyacağını diğer yazılarımızda bahsetmiştik. Bu bir prensiptir. Çekim Yasasıdır. Yani "Ne ekerseniz onu biçersiniz" özdeyişi bu prensibi içerir.

                Bu prensibe göre, hayatta en çok düşündüğümüz, en güçlü biçimde inandığımız, en derinden beklediğimiz ve/veya hayalimizdeki en canlı şekilde canlandırdığımız şeyleri kendimize çekeriz. Olumsuz duygular içinde, korku dolu, güvensiz ya da endişeliyken, kaçınmaya çalıştığımız aynı deneyimleri, durumları ya da kişileri kendimize çekeriz. Eğer temelde olumlu yaklaşımlara sahipsek, hayattan zevk, doyum ve mutluluk bekliyor ve bunların düşünü kuruyorsak, bu olumlu beklentilerimize uyacak kişileri, durumları ve olayları yaratır ve kendimize çekeriz. Böylece kurduğumuz düşlere ne kadar fazla pozitif enerji yüklersek, o düş yaşamımızda o kadar çabuk ve yoğun bir biçimde gerçekleşmeye başlar.

                İşte bu çerçevede bireysel olarak yaptırdığımız çalışmalar sonucunda, hedeflediğiniz ve düşlediğiniz tüm arzu ve isteklerinizi derin beyin (Alfa ve Teta)  frekanslarında gerçekleştirebilirsiniz. Bu hedefler neler olabilir?

Başarılı bir kariyer,

Mutlu bir evlilik,

Problemli bir durumu çözmek,

Hayalinizdeki bir ev ya da araba,

Olmasını istediğiniz herhangi bir projenizin gerçekleşmesi,

Bolluğa kavuşmak,

İstediğiniz diplomaya sahip olmak… gibi.

Sizin istediğiniz ve size özel olan her şey. Zihniniz sandığınızdan daha güçlü ve yüksek bir potansiyele sahip. Unutmayın tüm güç içinizde. Yeter ki isteyin ve inancınızı canlı tutun. 

               

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları