Gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı 'Orada tapusu olan yaşadı 'Adeta servet değerinde

Gayrimenkul uzmanı bombayı patlattı 'Orada tapusu olan yaşadı 'Adeta servet değerinde
Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, yüksek getiriye sahip olan bölgeleri açıkladı.

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, İstanbul'un henüz keşfedilmeyi bekleyen bölgelerindeki ev alıcılarına güzel haberler verdi.

Gültekin'e göre, bu bölgelerde ev sahibi olanlar yakın gelecekte büyük karlar elde edebilirler.

İstanbul'da yatırım yapılabilir ve yakın gelecekte yüksek getiri sağlayabilecek bölgeler hakkında konuşan gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, uzun vadeli planlamanın önemine vurgu yaptı.

ekran-goruntusu-2023-11-09-083424.pngBüyük şehirlerde yaşanan nüfus artışının konut arzını kısıtlamasıyla birlikte fiyatların yükseldiğine dikkat çeken Gültekin, bu durumun istikrarlı bir gelir elde etmek ya da ev sahibi olmak isteyenleri arsa ya da arazilere yönelttiğini belirtti. İstanbul'un kuzeyi ise bu potansiyelde öne çıkan bölgelerden biri olarak gösteriliyor.

Gültekin'e göre, henüz çok bilinmeyen ancak gelecekte büyük projelere ev sahipliği yapma potansiyeline sahip olan bölgelerde yatırım yapmak mantıklı bir seçenek.

Detaylarıyla açıklayan Gültekin şunları ifade etti:

"İstanbul'un kuzeyine yatırım yapanlar %300 ila %500 arasında kar elde edebilirler. Ancak, yatırım yaparken imarlı arsa mı yoksa tarla mı alınacağına karar vermek önemlidir. Özellikle tarla nitelikli araziler uygun fiyatlarla temin edilebilir ve yatırımcılara büyük geri dönüş sağlayabilir. Ancak, her yatırımcının bu konuda bilgili olması mümkün olmayabilir. Doğru bilgiye erişmek için güvenilir ve uzman kaynaklara başvurmak gereklidir.

Bölgenin imar durumu, gelecekte planlanan projeler, zemin analizi gibi birçok faktör doğru bir şekilde değerlendirilmelidir. Biz de uzman ekibimizle bu analizleri detaylıca yaparak müşterilerimize sunuyoruz. Amacımız, her bütçeye ve yatırımcı profiline uygun arazi yatırım fırsatları sunmaktır.

ekran-goruntusu-2023-11-09-083502.png

Tarla satın alırken, ileride imar izni alınıp alınamayacağı, yakın çevrede planlanan projeler, şehir merkezine olan entegrasyon süreçleri ve çevre illerin etkisi gibi bir dizi soru akla gelmektedir. Müşterilerimize, doğruluğundan emin olmadığımız hiçbir bölge ya da fırsatı sunmuyoruz.

Her zaman olası riskleri değerlendirerek, müşteri memnuniyetini öncelikli tutuyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında pek çok yatırım fırsatı bulunmaktadır. Bu olanakları gören yatırımcılar, geleceklerini şimdiden planlamaya başlamaktadır. Genç yatırımcılar, bugün uygun bir bütçeyle alacakları bir araziyi ilerleyen yıllarda emekliliklerinde rahatlıkla kullanabileceklerini görebiliyorlar."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.