Garanti Bankası'ndan emeklilere özel ek 2000 TL! Başvuran herkes alıyor

Garanti Bankası'ndan emeklilere özel ek 2000 TL! Başvuran herkes alıyor
Yeni yılın bitmesine sayılı zaman kala bankalardan emekliler için yeni kampanyalar hazırlandı. Emeklilere özel kampanyayla ek 2000 TL ödene veriyor. İşte emeklileri mutlu edecek kampanyanın detayları...

Emeklilere özel ek 2000 TL! Başvuran herkes alıyor

Emekli olan vatandaşlar için Garanti Bankası'ndan özel kampanya. Garanti BBVA, 2021 senesinin bitimine bir ay kala büyük fırsatını duyurdu. Emekli promosyonu kampanyası sayesinde emekli yurttaşlara derin bir nefes aldırmayı amaçlayan Garanti BBVA’nın o fırsatına olan ilgi çığ gibi büyümeye başladı. İşte emeklileri mutlu edecek kampanya...

EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYA

Yıl sonları, daima bankaların emekli promosyonlarınu duyurdukları vakitler olmuştur. Bu senede adet bozulmadı ve bu adete Garanti BBVA da katıldı. Ülkemize hizmet sunan herhangi bir bankadan maaşını alan yurttaşlar, yıl sonuna kadar bu maaşı Garanti BBVA’ya taşımaları ve 3 yıl burda kalacaklarını taahhüt etmeleri durumunda Garanti BBVA’dan tam 2 000 TL’ye varan emekli promosyonu alabiliyorlar. Bu fırsat sayesinde harcama yüklerinden bir nebze olsun kurtulan emekliler, aldıkları maaş tutarına göre farklı miktarlarda promosyonlar alabiliyorlar.

EMEKLİ MAAŞLARINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Garanti BBVA’nın emeklilere verdiği promosyonlar, SGK’nın verdiği oranlara göre hesaplanıyor. Bu sebeple emekli maaşı tutarına göre promosyon tutarı da farklılık gösterebiliyor. 1.500 TL’ye kadar maaş alan emekliler 1.300 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında maaş alan emekliler 1.650 TL ve 2.500 TL üzeri emekli maaşı alan yurttaşlar tam 2.000 TL değerinde emekli promosyonu alabiliyorlar.

Aynı zamanda bu kampanyadan emekli yakınları da yararlanabiliyor. Garanti BBVA müşterisi olup, emekli bir tanıdığını Garanti BBVA’ya yönlendiren yurttaşlar ”Emekli Yakınını Davet Et!” fırsatı ile tam 250 TL değerinde ödül kazanabiliyorlar. Bu miktar 10 emekli vatandaşa kadar uzanıyor ve ödül tutarı 2.500 TL’ye kadar çıkabiliyor.

KOLAY BAŞVURU

Eğer siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’ya taşıyıp verilen promosyon ile derin bir nefes almak dilerseniz size en yakın Garanti BBVA şubesini ziyaret etmeniz yeterli. Herhangi bir belge veya koşul talep etmeyen Garanti BBVA şubesine kimlik kartınızı da alıp giderek emekli maaşı transfer işlemini dakikalar içinde halledebilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.