Furkan Nesli Derneği’nde bir kadın 2 kadını bıçakladı

Furkan Nesli Derneği’nde bir kadın 2 kadını bıçakladı
Adana'da Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'ne gelen 24 yaşındaki Betül A. tartıştığı Hatice K. ve Sevda S.’yi bıçaklayarak yaraladı.

Polis saldırgan Betül A.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Yaralılar Hatice K. ve Sevda S. ise olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından hastane kaldırıldı.

furkan-nesli-derneginde-bir-kadin-tarti-41375-1.jpg

Bıçaklama olayı Adana Merkez Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi Abidinpaşa Caddesi'ndeki Furkan Nesli Derneği Genel Merkezi'nin 3’üncü katında gerçekleşti. Anlatılanlara göre öğle saatlerinde merkez binasına gelen Betül A., dernekte bulunan Sevda S. ve Hatice K. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Betül A., Sevda S.’yi kasığından, Hatice K’yı ise kalçasından bıçaklayarak yaraladı. Dernekteki diğer vatandaşların ihbarı üzerine binaya polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Saldırgan kadın, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye görevinde bulunan ekipler tarafından yakalanak gözaltına alındı. Yaralı 2 kadın ise sağlık ekiplerinin ilk kontrollerini yapmasının sonrasında Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. .

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.