Fransız devi piyasayı salladı! Otomobil alana akaryakıt bedava

Fransız devi piyasayı salladı! Otomobil alana akaryakıt bedava
Citroen'in ekim ayı kampanyasını duyan kulaklarına inanamıyor. Fransız devi sıfır otomobilde faiz ve takas desteğinin yanı sıra 25 bin TL'lik yakıt hediye ediyor.

ekran-alintisi.jpg

Ülkemizde otomotiv sektöründeki krize rağmen, çıkardığı her modeli ile vatandaşların büyük ilgisini toplayan Citroen, yine büyük ilgi görecek bir kampanya ile vatandaşın karşısına çıktı.

Her dönemde araç sahiplerine ve araç sahibi olmak isteyenlere sunduğu teklifler, kampanyalar ile Citroen, tüketicinin gönlünde taht kurmayı başardı.

Türkiye’deki otomotiv pazarında en çok tercih edilen markalardan biri olan Citroen, bu imajını korumaya yönelik bir kampanya başlattı.

Citroen, ekim ayına özel bir kampanyaya başlattı. Fransız devi, Citroen C4 X ve elektrikli C4 X modelinde kredi ve takas desteği sağlıyor. Ayrıca araç satın alacak tüketicileri için kampanyaya ek olarak 25 bin TL'lik yakıt hediye ediyor.

Kampanyada C4 X satın almak isteyenler için 250 bin TL 12 ay %1.99 faiz ve 50 bin TL takas desteği sunuluyor. Fakat tercihini elektrikli C4 X modelinden yana kullananlar için faiz oranı %1.75'e kadar iniyor.

-C4X FİYAT LİSTESİ-

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.