Flaş Flaş! Fransa'da canlı bomba alarmı

Flaş Flaş! Fransa'da canlı bomba alarmı
Fransa polisi, İran'ın Paris Büyükelçiliği'ne bomba taşıyan bir kişinin girmeye çalıştığını açıkladı. Olayın ardından büyükelçilik binasının bulunduğu sokak boşaltıldı.

Fransa polisi, İran'ın Paris Büyükelçiliği'ne bomba taşıyan bir kişinin girmeye çalıştığını açıkladı. Olayın ardından büyükelçilik binasının bulunduğu sokak boşaltıldı. Ancak bir saatlik müdahalenin ardından saldırganın tutuklandığı belirtildi. Fransız polisi, saldırganın tutuklanmasının ardından bomba taşımadığını, aslında blöf yaptığını bildirdi.

İsrail'in İran'a yönelik bir saldırısının ardından, Paris'teki İran Büyükelçiliği'ne el bombalı bir kişinin girmeye çalıştığı duyuruldu. Fransız polisi, büyükelçilik binasının çevresini sararken, saldırganın kendini patlatma tehdidinde bulunduğunu aktardı. Bu durum üzerine Paris halkına, büyükelçiliğin bulunduğu sokaktan uzaklaşma çağrısı yapıldı.

Polisin bir saat süren müdahalesinin ardından saldırgan tutuklandı. Ancak yapılan incelemeler sonucunda saldırganın bomba veya herhangi bir patlayıcı madde taşımadığı anlaşıldı.

Ayrıntılar geliyor...

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.