Fenerbahçe’yi yıkan haber geldi! Oosterwolde sezonu kapattı

Fenerbahçe’yi yıkan haber geldi! Oosterwolde sezonu kapattı
Fenerbahçe dün akşam karşı karşıya geldiği Olympiakos maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde’nin sezonu kapattığı bilgisi netleşti.

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde, dün akşam oynanan Olympiakos maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sedyeyle dışarı çıkartılmıştı.

Hollandalı oyuncu, bol gollü geçen maçın 43. dakikasında yaşadığı sakatlık nedeniyle hüzne boğulmuştu. Yıldızı oyuncunun yaşadığı bu sakatlık sonrasında gerçekleştirilen incelemeler neticesinde, sezon sonuna kadar yeşil sahaya adım atamayacağı iddia edilmişti.

SportsDigitale’nin Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu konu ile ilgili elde ettiği bilgileri resmi X hesabından paylaştı.

Sabuncuoğlu, Oosterwolde’nin bağlarında esneme ve yaralanma olduğunu, durumunun ciddi olduğunu kısa bir süre önce bildirmişti. Sabuncuoğlu resmi X hesabından yaptığı en son açıklamasında ise, yıldız oyuncunun kesin olarak sezon sonuna kadar yeşil sahalara çıkamayacağını, ameliyat için bugün Hollanda’ya gideceğini belirtti.

xxx.jpg

Sarı-lacivertlilerin tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal ve Fenerbahçe taraftarları, Oosterwolde'nin sakatlığı nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, sosyal medya hesaplarından genç futbolcuya geçmiş olsun mesajları yağdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.