Fenerbahçe'den son yılların en bomba transferi 'Dünyaca ünlü Fransız oyuncu için harekete geçtiler'

Fenerbahçe'den son yılların en bomba transferi 'Dünyaca ünlü Fransız oyuncu  için harekete geçtiler'
Fenerbahçe son yılların en bomba transferi için kolları sıvadı. İddiaya göre, Fenerbahçe dünyaca ünü Fransız hücum oyuncusunu renklerine bağlamak için kolları sıvadı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de ardı ardına kazandığı maçlar, gerçekleştirdiği transferler ile gündemden düşmüyor. Halihazırda dikkatleri üstünde toplayan sarı lacivertlilerden yine gündem olacak bir transfer haberi geldi.

İddiaya göre, Fenerbahçe yönetimi son yılların en bomba transferi için çalışmalara başladı. Real Madrid’den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad’da forma giyen dünya yıldızı Fransız hücum oyuncusu Karim Benzema transferi için harekete geçti.

36 yaşındaki yıldız oyuncunun Al-Ittıhad’dan ayrılacağı biliniyor. Bu durumu kendi lehine çevirmek isteyen Fenerbahçe ise Karim Benzema transferi için nabız yokladı. Yıldız oyuncunun da Türkiye’ye sıcak baktığı ve maddi açıdan fedakarlık yapmaya hazır olduğu öğrenildi.

36 yaşındaki Karim Benzema bu sezon Al-Ittihad forması ile çıktığı 20 maçta 12 gol ve 5 asist ile takımında büyük katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.