Fenerbahçe'de futbolcular birbirine girdi 'Ali Koç canlı yayına bağlandı'

Fenerbahçe'de futbolcular birbirine girdi 'Ali Koç canlı yayına bağlandı'
Gazeteci Emre Bol'un Fenerbahçe’de iki yıldız futbolcu arasında gerginlik olduğunu açıklamasının ardından Başkan Ali Koç'tan gelen telefonla ile stüdyo adeta buz kesti.

Süper Lig’de bu hafta evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderliği Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın Alanyaspor karşısında yaptığı oyuncu tercihleri büyük tepki toplarken, Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen Gazeteci Emre Bol’dan katıldığı Youtube canlı yayınında gündem yaratacak açıklamalar geldi.

sadsad.jpg

Gazeteci Emre Bol, takım içinden bazı duyduğumuz şeyler var “Bunlarda beni rahatsız ediyor” ifadeleri ile çarpıcı açıklamalara imza attı.

Emre Bol, Fenerbahçe’de yaşananlara ilişkin “Muhtemel bunu Ali Bey biliyordur, bilmiyorsa da buralardan söyleyelim. Belki bu işlere bir çözüm, çare bulmaya çalışır. Bence biliyor. İsmail Kartal zaten biliyor bu konuyu.” Dedi.

Bu sezon sergilediği performans ile taraftarların sevgisini kazanan Dušan Tadić ile forma şansı bulmakta zorlanan İngiliz oyuncu Ryan Kent arasında gerginlik olduğunu belirten Emre Bol “Bu ikilinin çok ciddi bir şekilde problem yaşadığını duyuyorum hatta Kent’e karşı Fenerbahçe’de Balkan grubununda bir tepki içinde olduğunu duyuyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.” Dedi.

STÜDYO BUZ KESTİ

Gazeteci Emre Bol’un çarpıcı açıklamalarının ardından canlı yayın esnasında gelen telefon stüdyoda soğuk duş etkisi yarattı. Yayın esnasında Emre Bol’un telefonu çalarken, Eski Galatasaraylı milli futbolcu Ümit Karan “Kadıköy’den arıyorlar” yorumunda bulundu.

Emre Bol canlı yayın esnasında gelen aramayı “Başkanım şu anda yayındayım” diyerek yanıtlarken, konuşmasının devamında yüz ifadelerin aldığı hal dikkatleri çekti. Emre Bol konuşmasında “Evet, ben söyledim. Tamam, tamam” ifadelerini kullanarak telefonu kapattı.

Canlı yayında Emre Bol’u arayan kişinin Ali Koç olduğu öne sürülürken, iki taraftanda konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.