Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Durmuş Çelen

Durmuş Çelen

EKOPOLİTİK

Fenerbahçe de YDK Seçimleri Analizi

whatsapp-image-2022-04-06-at-16.31.55.jpeg

Gönüller hoşnutsa zahirin ne önemi var!

Şimdi Fenerbahçe de kılıçlar çekildi. Ancak gördüğüm şu ki gerçek aday kimsenin adamı olmayan Fenerbahçe'nin ve Fenarbahçeli'nin dostu olan ve gerçek vefa gösterebilecek nitelikte saygınlığı olan, devlet ricalinde sözü dinlenecek başkan Ali Koç ile hukuku patronaj değil kurumsal olan yeri geldiğin de yol gösterici olan, almaya değil vermeye gelen nitelikli, tahsilli ve kongre üyelerine tepeden bakmayan, onları dinleme tahammülü gösterebilen, başkana ve yönetime adeta bir ışık gibi fener tutabilen aday lazım ve öyle bir başkan olmalı ki şahsına hürmet edilmeli. Alosu iş görebilmeli dediğim gibi koltuktan güç almamalı koltuğa güç vermeli ve vefası taktire şayan olmalı.

Saflar belli oldu adaylar kimlerle birlikte olacaklarını veya olmayacaklarını yazılı deklare ettiler. Guruplar da öyle.

Reklamı en yüksek olan Sayın Sait Yılmaz'ın. Dün Başkan Ali Koç ile verdiği fotoğraf ve FB 2000 derneği başkanı ağabeyi Şevket Yılmaz'ın deklarasyonu açık, kardeşim YDK'na Sait Yılmaz adaydır onu destekliyorum dedi.

Sait beyle ilgili fazla yazmak istemem mahalleden dostumuz ben dostlarımı kongre için eleştirmem destek veririm.

Şunu da söyleyeyim hiç bir şey göründüğü gibi değil hesap belli Prof.Dr. Nail Kır'ın tepkisi kendini gösterdi tepki kimeydi Sayın Sait Yılmaz'a, bu şunu gösterir. Sait Yılmaz'ın oyları artıyor balans ayarları anlaşılan Sait bey üzerinden kurgulanıyor.

Vallahi Vefa Bey sakin güç o bire bir çalışıyor, Uğur Dündar bir Büyük Kulübe geldi orada hedeflerini anlattı ama bildiğim kadarı ile oda delege ile bire bir çalışıyor.

Vefa Bey ve Uğur Dündar Vefa Lisesinden okul arkadaşları. İkisi de Türk milletinin saygı duyduğu müstesna öncüler.

Dediğim gibi düello maalesef kamuoyuna göre favori adaylar da değil diğer iki aday arasında onu anlasam da detaylandırmayacağım.

Açıkça belirttim senaryo şöyle, yarış Vefa ağabey ve Uğur Dündar arasında geçer düşüncesi hakim. Bu bir yorum kimseyle bir şey konuşmadığım için yazma hakkım var.

Dolayısıyla Şevket Yılmaz açıkça belirtti, kardeşim Sait Yılmaz'ı destekliyorum diye. Onu kırmayacak hatırı sayılır delege var biliyorum o oylar Sayın Dündar'a gitmez veya Sayın Kır'a. Sait Bey oyunu yükselttikce Uğur Dündar'ın alacağı oy düşer kanısı var, Şevket Yılmaz'ın deklarasyonu üzerine Prof.Dr. Nail Kır hemen Sait Yılmaz'ı ciddi şekilde eleştirdi ihraçla tehdit etti. Oysa ki ana rakibi o değildi. Birlikte hareket etmeleri gerekirken böylesine bir tavır şunu gösterir ve nettir saflar bellidir.

w1.jpeg

Hiç şahlar konuşuyor mu?

Gönül hoşnutsa zahir'in ne önemi var..!

Fenerbahçe de emin olduğum şey değerlerini kaybetmemiş sağlam delege yapısı var kararını iyi verir.

Ali Başkanı da, Aziz Başkanı da iyi tanırız. Asla Fenerbahçe'ye zarar verici davranışlarda bulunmazlar. Bu YDK seçimi benim kanaatim kulübe güç katacak şekilde sonuçlanır. Dengeler gözetilir ve kazanan Fenerbahçe'm olur. Dengeler bazen sessiz anlaşmalarla sonuca yönelik kurulur.Hiç bir şey göründüğü gibi değil.

Güneş Fenerbahçe'dir ve güneş balçıkla sıvanmaz

Biz devlet terbiyesiyle büyüdük akla ve saygınlığa önem veririz önemli olan edepli liyakattir oy kutsaldır ve YDK bir temsili kuruluştur.

Önce vatan ve önce Fenerbahçe, Kuva-yi Milliye ruhu budur lafla olmaz.

Gönüller hoşnutsa zahir'in ne önemi var.! Saygılarımla;                                                          

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları