Faturada adı soyadı yazanlar dikkat '4.000 TL para iadesi verilecek

Faturada adı soyadı yazanlar dikkat '4.000 TL para iadesi verilecek
EYT emekli sayısının artmasıyla birlikte bankaların müşteri çekme stratejileri de değişti. Bazı bankalar müşteri hacmini genişletmek için emekli ve sigortalılara yönelik farklı stratejiler geliştiriyor.

Ekonomik şartların getirileriyle, bankaların içerisinde yer aldığı rekabet ortamının kızışmasıyla beraber bazı bankalar müşteri hacmini genişletmek için emekli ve sigortalılara yönelik farklı stratejiler geliştiriyor.Fatura ödemek için chip para kampanyaları devreye girdi. Detaylar şöyle…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar kapsamında emekli olan vatandaşların ardından bankalar kendi profillerini daha avatajlı hale getirerek daha fazla müşteriyi kendi bünyesine çekmeyi hedefliyor.

HANGİ BANKA NE KADAR VERİYOR?

AKBANK: Müşteri olduğunuz takdir de kredi kartına tanımlanacak 1 fatura ödeme talimatıyla birlikte 400 chip para alabiliyorsunuz bu oran maksimum 2.000 TL chip paraya kadar çıkıyor.

GARANTİ BBVA: Mobil bankacılık üzerinden müşteri olarak emekli maaşınızı da bu bankaya taşımanız halinde 500 lira ve üzeri harcamasına 1.500 lira ek bonus veriyor.

ING: Emekli maaşını ilk defa bankaya taşıyanlara, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri her otomatik fatura talimatı için 1.000, toplamda en fazla 4.000 lira veriyor.

QNB FİNANSBANK: Bireysel olarak aldığınız maaş tutarına göre değişmekle birlikte 4.800, 5.600, 7.200, 8.000 veriyor.Öte yandan kredi kartıyla harcamaya yıllık 1.200 lira indirim sağlıyor.

para.jpg

YENİ YILDA DURUM DEĞİŞECEK Mİ?

Söz konusu tutarlar yeni yıl ile birlikte artabilir. Bu durumda ocak ayı ile birlikte yüzde 50'ye varan oranda zamlanacak maaşlar da etkili olacak. Bankaların yeni maaşların etkisiyle kampanyalara hız vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.