Fatih'te depo yangını

Fatih'te depo yangını
Fatih'te bulunan bir iş merkezinin deposunda çıkan yangın, hasara yol açtı.

Yangın, saat 11.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Siyavuş Paşa Sokak'taki 4 katlı iş merkezinin deposunda başladı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, dumanları fark eden çalışanlar hemen durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yangın kısa sürede büyüyerek depoyu sardı ve binanın havalandırma boşluğundan yoğun dumanlar yükselmeye başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iş merkezinin içerisine girerek ve merdiven yardımıyla yangına müdahale etti. Aynı zamanda polis ekipleri de iş merkezinin çevresinde güvenlik önlemleri alarak sokağı trafiğe kapattı.

Yaklaşık 1 saat süren yoğun çaba ve müdahale sonucunda itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Neyse ki, yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş merkezinin deposunda ciddi bir hasar meydana geldiği tespit edildi.

İş merkezinin bir çalışanı olan Gürbüz Yaman, yangının depoda başladığını ve depoda çeşitli malzemelerin bulunduğunu ifade etti. Yangının söndürülmesi için ekiplerin yoğun çaba harcadığını ancak hasarın ciddi olduğunu belirtti. Yaman, yangın sonrası iş merkezinde hediyelik eşya ve şemsiye gibi malzemelerin zarar gördüğünü dile getirdi. Yangının ardından yaralanan olmadığını ancak hasarın önemli olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.