Fatih'te çatlaklar oluşan bina boşaltıldı

Fatih'te çatlaklar oluşan bina boşaltıldı
Fatih'te 4 katlı binanın kolonlarında çatlaklar oluştu. Dış cephesindeki sıvaların da döküldüğü binada oturanlar tahliye edildi. 50 senelik bir yapı olduğu öğrenilen bina belediye ekipleri tarafından mühürlendi. 

Fatih'te çatlaklar oluşan bina boşaltıldı

Fatih Ayvansaray Mahallesi Sulu Sokak'ta bulunan yaklaşık 50 senelik bir yapı olan Saray Apartmanı'nda sıvaların döküldüğünü gören mahalle sakinlerinin uyarısıyla vatandaşlar apartmanı boşaltı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, zabıta ve itfaiye güvenlik önlemi alarak binada yaşayanları çıkarttı. Mumhane Caddesi ve Sulu Sokağını trafiğe kapatan yetkililer apartmanı mühürledikten sonra incelemelere devam ediyor. 

SIVALAR AŞAĞIYA İNDİ 

Yoldan geçerken binanın yıkılma tehlikesini ilk fark eden Hamdi Dereci, "Ben oradan geçerken namaza gidiyordum sıvalar olduğu gibi indi aşağıya. Ben bağırdım kimse duymadı. Zillere bastım çalışmıyordu. Komşular bağırdı. Herkes dışarıya çıktı" dedi. 

YANDAKİ EK BİNADA SORUN VAR

Apartman sakini Şükriye Erkaç, "Komşum bana telefon açtı. Sizin duvarlar yıkılıyor dedi. Sonra dışarıya çıktım dışarıya. Duvarlar yıkılıyor 6 senedir burada oturuyorum hiç böyle bir şey yaşanmadı. İçeride kolonlarda yaşanmadı. Yandaki ek binada sorun var" diyerek yetkililerden yardım istedi.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.