Fatih Altaylı’dan çok konuşulan ‘baldız’ paylaşımı! Böyle doğum günü kutlaması görülmedi

Fatih Altaylı’dan çok konuşulan ‘baldız’ paylaşımı! Böyle doğum günü kutlaması görülmedi
Dijital platform üzerinden yaptığı yayınlar ve tartışma yaratan yorumlarla dikkat çeken Gazeteci Fatih Altaylı, baldızına yaptığı kutlamayla dikkat çekti.

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım gerçekleştirdi. Baldızı Ceyda Erenoğlu’nun doğum günü dolayısıyla kendi sosyal medya hesabından fotoğraf ve kutlama mesajı paylaşan Altaylı, birçok yorumla karşı karşıya kaldı.

fatihaltayli.jpg

ÖPÜCÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Dijital yayın platformu YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla adından söz ettiren gazeteci Fatih Altaylı, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Eşinin kardeşi Ceyda Erenoğlu’nun doğum gününü öpücüklü paylaşımla kutlayan Altaylı, paylaşımının üzerine “Baldan tatlı baldızımın doğum gününü kutluyorum. Çok kızacağı için yaşını yazamıyorum” notunu düştü.

Baldızı Erenoğlu’nun yanağına öpücük kondururken görüldüğü fotoğrafı paylaşan Altaylı, gündeme geldi. Sosyal medyada birçok kişi tarafından konuşulan fotoğrafla ilgili farklı yorumlar yapıldı.

dogumgunu1.webp

FATİH ALTAYLI’NIN BALDIZI CEYDA ERENOĞLU KİMDİR?

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve esprili notu çok konuşulan gazeteci Fatih Altaylı’nın baldızı Ceyda Erenoğlu kimdir diye merak edilmeye başlandı. Erenoğlu’nu tanımayanlar, ne iş yaptığını, yaşını ve nereli olduğunu merak etti.

Altaylı’nın “Baldan tatlı baldızım” dediği Ceyda Erenoğlu kimdir?

Ceyda Erenoğlu, Habertürk gazetesinin sağlık editörüdür. Sağlık köşesi yazan ve TV’de sağlık programı yapan Erenoğlu, aynı zamanda Hande Altaylı'nın ablası ve Fatih Altaylı’nın baldızıdır. İki isim de aynı mesleği icra ediyor ve bağları da bu sebeple kuvvetli bulunuyor.

fatihaltayli3.webp

fatihaltayli2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.