Ezgi Mola 'dünya hayali' dileğini paylaştı: Sosyal medyada gündem oldu

Ezgi Mola 'dünya hayali' dileğini paylaştı: Sosyal medyada gündem oldu
Ünlü oyuncu Ezgi Mola, arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı. Ünlü oyuncunun doğum gününde dilediği 'dünya hayali' çok konuşuldu. İşte ayrıntılar... Oyuncu Ezgi Mola yeni yaşını arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Mola, bu özel güne dair sosyal medya hesabından bir de paylaşımda bulundu.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzede bir köpeği sahiplenmesiyle gündeme gelen Ezgi Mola, 40''ıncı yaşını arkadaşlarıyla birlikte kutladı. 

Güleryüzlülüğü ve başarılı oyunculuğuyla en son ''Masumlar Apartmanı'' dizisinde ekranları süsleyen Mola, doğum gününde çekildiği fotoğrafını doğum gününe özel yazdığı bir yazıyla Instagram hesabından paylaştı.

Ekranların yanısıra sosyal medyada da aktif bir şekilde rol alan Mola, takipçilerinden gelen mesajlar için teşekkür etti. 

Mola''nın paylaşımı şöyle:

"Selam! Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

Benim yeni yaşımda en büyük dileğim ülkemde tanıdığım tanımadığım, ama aynı havayı soluduğum herkesle huzur içinde yaşayabilmek, kimsenin bir diğerinin özgürlük alanını ihlal etmediği, birbirimizi hoşgörü ile karşıladığımız, aynı fikirde olmasak bile birbirimize iyi geldiğimiz bir dünya hayali benimki...

Olamaz mı , olabilir! Hepinizi çok seviyorum. Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız.

Fonda Levent Yüksel Tuana çalsın:

SANA SÖZ YİNE BAHARLAR GELECEK SANA SÖZ UMUT SÖNMEYECEK SÖÖÖÖZ SÖÖÖZ"

Doğum gününde çekildiği fotoğrafa, çocukluk dönemine ait fotoğrafını da ekleyen Mola, takipçilerini adeta geçmişe götürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.