Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü “Yiyesim vardı yedim 'Bu haber yalan”

Ezgi Mola açtı ağzını yumdu gözünü “Yiyesim vardı yedim 'Bu haber yalan”
Oyuncu Ezgi Mola, hakkında çıkan haberlere isyan etti. “Böyle gerzek bir haber var” diye paylaşan Mola, çok sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında işletme sahibi sevgilisi Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Ezgi Mola, başarılı kariyeri dışında özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Geride bıraktığımız Kasım ayının 23’ünde oğlu Can’ı Miami’de dünyaya getiren ünlü oyuncu, 60 günde 20 kilo verdiği yönündeki haberlere ateş püskürdü ve “Bu haber yalan” ifadelerini kullandı.

SANSÜRLÜ KÜFÜR İÇEREN PAYLAŞIM YAPTI

Oyuncu Ezgi Mola, kilolu haliyle zayıf halinin kolaj şeklinde düzenlendiği ve üzerine de “60 günde 20 kilo verdi” ifadelerinin yazıldığı görseli kendi sosyal medya hesabından paylaşarak üzerine çok sert notlar ekledi.

cok-guzel-bir-gundu-1.jpg

Mola’nın esprili bir dille gösterdiği tepki, sosyal medyanın gündemine oturdu. Mola, sansür uyguladığı küfürlü “At yalanı… inananı…” notuyla paylaştığı görselde şu açıklamalarda bulundu:

“Böyle gerzek bir haber var. Bendeki tartıya göre +14’üm. Yiyesim vardı, yedim. ‘Yeter’ der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem, siz de düşmeyin, gereksiz işler.”

“HER İKİ FOTODA DA ÇOK GÜZELİM”

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında ilk çocuğunu kucağına alan Ezgi Mola, bir anda 20 kilo verdiğine dair çıkan yalan haberi yerden yere vurduğu paylaşıma kendisini güzel bulduğuna dair de bir not ekledi. “Ay ayrıca iki fotoda da çok güzelim bakmaya doyamadım” diyerek kendisiyle barışık olduğunu gözler önüne serdi ve güzel olmanın kiloyla bir bağlantısı olmadığını da vurguladı.

ezgimola.webp

ÇOCUĞUNU MİAMİ’DE DÜNYAYA GETİRMİŞTİ

Doğum yaptığı haberiyle sevenlerini mutlu ettiği dönemde doğumu da Miami’de yaptığı öğrenilen Ezgi Mola, ilk kez anne olmuştu ve ilk çocuğunu kucağına almıştı. Bir oğlu dünyaya gelen Ezgi Mola ve eşi Mustafa Aksakallı, çocuklarına Can adını vermişti. İkili, Can’ın pasaport işlemleri sonrası Türkiye’ye dönmüştü.

Mola, çocuğunun bakıcısı olsun istemediğini de söylemişti. Kendisi gibi bakamayacağını düşündüğünü söyleyen Mola, “Bir de kırk yılda bir çocuğum olmuş. Bu anı kaçıramam” ifadelerini kullanmıştı.

ÇOCUĞU CAN'IN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

İlk çocuğunu dünyaya getiren Mola, sosyal medya hesabından oğlu Can’ın enseden çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Oğluna sarıldığı anları paylaşan Mola'nın keyifli anı gözlerden kaçmadı.

rmdoqlxopk-j0aujp5sbma.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.