Evden çalışarak 2500 TL kazanabilirsiniz! işte detaylar

Evden çalışarak 2500 TL kazanabilirsiniz! işte detaylar
İŞKUr milyonlarca vatandaşa evden 2500 TL kazanma fırsatı sunuyor... Kişiler evden çıkmadan birkaç saatini harcayarak aylık 1500 TL ile 2500 TL arasında maaş kazanabilecekler.Detaylar belli oldu işte şartlar...

Evden çalışarak 2500 TL kazanabilirsiniz! işte detaylar

Ülkemizde artan işsizlikle birlikte özellikle iş yaşamına giremeyen kişiler evlerinden çıkmadan para kazanabilecekler. Bu noktada her sene binlerce kişiye iş olanağı veren İŞKUR vatandaşların iş sıkıntısını çözmeye devam ediyor. Kişiler birkaç saatini ayırarak sabit bir gelir elde edebilirler ancak bütün bunları yaparken evden çıkmanıza gerek kalmayacak. İŞKUR tarafından sunulmakta olan iş olanakları konusunda

İŞKUR Evde İş İmkanı

İŞKUR tarafından sunulmakta olan evde iş olanakları için kişiler el beceresine ve yeteneğine bağlı şekilde pek çok iş sunuluyor diyebiliriz. Son dönemde bir hayli popüler olan ambalajlama işi ile ilgili olarak kulak çubuğu ambalajı, nikah şekeri, poşet katlama gibi bir çok ambalajlama işi bulunuyor. Bununla beraber takı tasarlama, çay ambalajlama, tel toka kutulama gibi işlerde bir hayli popüler. Kişiler İŞKUR üzerinden bu işlere müracaat yaparak rahatlıkla kazanabilecekler. Kişiler İŞKUR üzerinden evde çalışma olanakları ile beraber aylık olarak gelir elde edebilecekler.

Aylık Ne Kadar Para?

İŞKUR tarafından sağlanan paralarla alakalı evde iş olanakları ile birlikte kazancınız bütünüyle size bağlı olmaktadır. Ne kadar fazla ürün yaparsanız aylık kazancınızda o kadar artacaktır. Üstelik başınızda patron ya da iş arkadaşları olmayacak ve çalışma süreniz bütünüyle sizlere bağlı olacak. Kişiler bu sayede maddi özgürlüklerini kazanırken evlerinin bütçelerine de katkı yapabilecekler.

Ortalama olarak günde 2-3 saat çalışan birisi aylık 1000 TL ile 2000 TL arasında para kazanabilecek, bununla beraber kazanılan tutar tam anlamı ile karşınızdaki kişilere bağlı olmaktadır. Başvuru yapmak isteyen kişiler en yakın İŞKUR merkezlerine giderek ya da İŞKUR fotoğrafı sitesi üzerinden rahatlıkla müracaat yapabilecekler. Bunun için siteye birkaç basit adımla üye olmak ve arama yeri üzerinden ambalajlama işçisi yazarak aratmak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.