Evde 6 bin TL'ye yakın para kazanabilirsiniz!

Evde 6 bin TL'ye yakın para kazanabilirsiniz!
Milyonlarca işsiz vatandaş ya da ev hanımı, evden de çalışabilir. İşte evden çalışmanın fırsatı…

Evde 6 bin TL'ye yakın para kazanabilirsiniz!

İŞKUR evde kısa saatlerde çalışarak ev ekonomisine katkı sağlamak isteyenlere evde paketleme işi sunuyor. Türkiye'de evde paketleme işi veren firmalar son dönemde bu işi genelde toplu olarak sağlamaktadır. Bu amaçla 5-6 kişilik toplu bir ekibiniz varsa, evde paketleme işi veren firmalardan iş alma şansınız yükselecektir.

Takvim’de yer alan bilgilere göre, Evde paketleme işiyle kazancınız genelde ne kadar çalıştığınız ile doğru orantılıdır. Çoğunlukla tek bir şahıs paketleme işleri ile aylık 6 bin liraya kadar gelir elde edebiliyor. Fakat evde paketleme işi veren firmalar tek bir vatandaşa genelde iş vermiyor. İşletmeler genelde 5-6 kişilik gruplara iş sağlamaya daha sıcak bakıyor.

EVDE PAKETLEME İŞİ NASIL BULUNUR?

Evde paketleme işi yapmak kolaydır. Önemli olan paketleme işini bulabilmektir. Maalesef ülkemizde işsizliğin yükselmesiyle birlikte evde ek iş yapmak isteyenlerin sayısı çok yükselmiş ve bu nedenle iş bulmak eskiye nazaran zorlaşmıştır. Eğer iş arıyorsanız, öncelikli olarak aşağıdaki işleri yapan firmalara doğrudan telefonla ulaşabilir veya işletmeleri ziyaret edebilirsiniz

Eğer bu işi yapan firmalara ulaşamadıysanız doğrudan şehrinizdeki Organize Sanayi Bölgeleri'ne gidebilirsiniz.

ÖRNEK İŞLER

SABUN PAKETLEME

Evde paketleme işi veren firmaların büyük bir bölümünü sabun işletmeleri oluşturuyor. Çoğunlukla organik sabun yapan firmaların büyük bir alanı paketleme işi vermektedir. Sabun paketleme işini gerçekleştirmek kolaydır.

BARDAK ALTLIĞI PAKETLEME

Evde uygulanabilecek ek işlerden biri de bardak altlığı paketlemedir. Çoğunlukla 6'lı ve 12'li paketler olarak hazırlanır. Bu paketleme işi son günlerde azalmaya başlamış olsa da halen büyük şehirlerde bulabilmek mümkün. Çoğunlukla atölyeler doğrultusundan sağlanan paketleme işleri arasında yer almaktadır. İnternetten yapımcıları aramak ve etkileşime geçmek iş bulmanızı kolaylaştırabilir.

TESBİH PAKETLEME

Ülkemizde bin senesi aşkın bir geçmişi olan tezbihler de son dönemde paketlenerek satışa sunulmaktadır. Tezbih firmalarının e-ticarete yönelmesi ile eş güdümlü tesbih paketleme ihtiyaçlarında artış yaşanıyor. Bu işletmelere yönelik tesbih paketleme işi verebilirsiniz. Online satış kanallarının etkileşim adresleri ile bilhassa Facebook'ta sayfaları tespit edilen üretim atölyelerine ulaşmanızı öneririz. Tesbih paketlemeye yönelik işlerin sayısında mühim bir

KINA PAKETLEME

Son dönemde Hint Kınası'nın yoğun satış rakamlarına ulaşmasıyla eş güdümlü kına paketleme işlerinde de artış yaşanıyor. Bu iş düşüncesine kendi başınıza da odaklanarak, paketler durumunda Hint kınası satışı gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.