Ev sahibi olmak isteyenler dikkat

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat
Konut satın almak isteyen vatandaşlara Akbank konut kredisi fırsatı sundu. Akbank internet sitesi üzerinden konut kredisi kampanyasının detaylarını duyurdu.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan konut sektörü de etkilendi. Öyle ki son zamanlarda yaşanan depremden dolayı da konut fiyatlarında artış yaşandı. Hal böyle olunca ev satın almak isteyen vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi imkanlarını araştırmaya başladı.

AKBANK KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Akbank müşterilerini ayda yüzde 3,20'den başlayan faiz oranları ile ev sahibi yapıyor. Uygun ödeme koşulları ve kişiye özel ödeme planları oluşturmaktadır. Bütçeye uygun kredi imkanları da sunulmaktadır.

Akbank internet sitesi üzerinden ödeme planı tablosunu da sunmuştur. İşte Akbank konut kredisi örnek ödeme tablosu. Örnek ödeme tablosuna göre 300 bin TL tutarında kredi için üç farklı vadede ödeme tablosu oluşturulmuştur. Buna göre 300 bin TL kredi için 120 ay vade imkanı sunulduğunda faiz oranı yüzde 3,20'dir. Aylık taksit tutarı ise 9 bin 824 TL olarak hesaplanmıştır. (Haber1965)

konut-kredisi.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.