Esra Erol'da sözde mehdi olayında akılalmaz detaylar ortaya çıktı 'Köylüler ayaklandı'

Esra Erol'da sözde mehdi olayında akılalmaz detaylar ortaya çıktı 'Köylüler  ayaklandı'
ATV ekranlarının ilgiyle izlenen programı Esra Erol’da bir konuğun ortaya attığı iddialar kan dondurmuştu. Stüdyodaki herkesin tüylerini diken diken eden olayda yeni detaylar ortaya çıktı.

İlk olarak değnekli günah çıkarma işleminin tarifinin verildiği stüdyo çalkalandı. olayın ortaya çıkmasının ardından sahte mehdi sözde Mustafa Hoca’nın mağdurları birer birer programı akın etmeye başladı programı bir çok ilden ihbar geldi.

SIR PERDESİ ARALANDI

Erol’a başvuran ve 21 yaşındaki kızını arayan annenin yardım çığlıkları olayın ardındaki sır perdesini araladı. Kızı Mevlüde Olgun'u bulmak için Esra Erol‘dan yardım isteyen genç kadın bir çok kişinin sesini duymasına da vesile oldu. Deprem sonrası kızının psikolojisinin bozulduğunu söyleyen anne 7 aydır kayıp olan kızının sosyal medyadan tanıştığı ve kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk isimli sözde hocaya kaçtığını söyledi.

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Yayına gelen iddialar arasında sözde hoca Mustafa Çubuk’un define sebebiyle tutuklanmış olduğu ve ardından ruh ve akıl hastanesine gönderilmiş olduğu da yer alıyor.

'Mehdi' olduğunu iddia eden Mustafa Çabuk, kaçak kazıda yakalandı… Sözde hocanın şu an akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesi ile yakalandığı anda Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmak üzere aranması olduğu ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.