Esnek çalışma modelinde flaş gelişme

Esnek çalışma modelinde flaş gelişme
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, esnek çalışma modeline dair açıklamalarda bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, esnek çalışma modelinin talebe bağlı olacağını belirterek açıklamalarına başladı.

Kamu ve özel sektörde esnek çalışma modeli üzerinde çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Göktaş, bununla beraber kreş ve evde bakım gibi imkanların da gelişmesi için yeni planlarının olduğunu ve projeler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

esnek-calisma-modeli.jpg

Kızılcahamam’da Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Türkiye Buluşması toplantısında konuşan Göktaş, ''Kadın dayanışmasının önemli bir ayağı olan sendika kurma ve üye olma hakkını savunmaya, daha fazla kadının böylesi kıymetli kuruluşların çatısı altında bir araya gelmelerine destek olmaya devam edeceğiz.

Diyerek sözlerine şu cümleleriyle devam etti,

Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ve şiddeti ‘sıfır tolerans’ ilkesiyle ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Şiddetin her türlüsünü bütüncül bir yaklaşımla ele alıyor, hayatın hangi alanında olursa olsun şiddetin önlenmesi için gereken her türlü çalışmayı ve kanuni düzenlemeyi yapmaktan geri durmuyoruz." dedi.

esnek-calisma-modee.jpg

'KADINLAR AİLE VE İŞ HAYATI ARASINDA TERCİH YAPMAK ZORUNDA KALMAYACAK'

Bununla beraber kadınların aile ve iş hayatı arasında bir tercih yapmak zorunda kalmalarının önüne geçmek için yenilikçi çalışmalarımızı kararlı şekilde hayata geçireceklerini dile getiren Göktaş, yapılan bu çalışmalar kapsamında, talebe bağlı olarak, kamu ve özel sektörde esnek çalışma modeli üzerindeki çalışmaların son sürat devam ettiğini dile getirdi.

adasf.jpg

EVDE BAKIM VE KREŞ İMKANLARI GELİŞTİRİLECEK

Esnek çalışma modeline, kadınların seçim yapmak zorunda kalmamaları için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Göktaş, evde bakım ve kreş konusuna dair de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Göktaş yapmış olduğu açıklamalarda, Eğitim ve sağlık hizmetlerine kadınların daha rahat ulaşabilmesi için ve kadın-erkek arasında fırsat eşitliğini sağlamak için çalışmalarının arttırılacağını açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.