Eskişehir'de ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi

Eskişehir'de ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi
Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda birçok şahsın ikamet adreslerine ve araçlarında gerçekleştirilen arama sonucunda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Şahıslara ise idari para cezası uygulandı.

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili elde edinilen bilgilere göre, halkın güven ve huzur içinde hayatlarını sürdürmesi için, tesis edilen mevcut kamu düzeninin devamının sağlanması amaçlanarak Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma yapıldı.

Belirli tarihler arasında jandarma sorumluluk bölgesin içerisinde ruhsatsız silah bulundurma suçuyla mücadele çerçevesi içerisinde ekiplerin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerde, 4 olaya müdahale edildiği ve olay şüphelisi 10 şahsın gereken tüm işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda, şüphelilerin ikamet adresleri ile araçlarında yapılan aramada ise, suç unsuru teşkil eden ruhsatsız 1 adet tabanca, 4 adet yarı otomatik av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği şarjörü, 6 adet tabanca fişeği, 18 adet av tüfeği kartuşu ve 10 adet tabanca boş kovanı ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Şüpheli şahıslara 9 bin 166 TL idari para cezası kesildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.