Eskişehir'de kaçak alkol operasyonu

Eskişehir'de kaçak alkol operasyonu
Eskişehir'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda şüpheli şahsın aracı ve ikametgâhında yapılan aramalarda 122 şişe yabancı sahte/kaçak bandrollü viski ile birlikte birçok materyal ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Odunpazarı ilçesinde ikamet eden bir şahsın kaçak alkollü ürünler temin ederek, Seyitgazi ilçesi bölgesinde müşterilere sattığı yönünde bir ihbar aldılar. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyon sonucunda, Seyitgazi ilçesinde yol kontrolünde durdurulan şüpheli şahsın aracında ve Odunpazarı ilçesindeki ikametgâhında detaylı aramalar yapıldı.

Yapılan aramalarda, 122 şişe yabancı sahte/kaçak bandrollü viski, 27 adet malt aroması, 74 adet boş şişe, 205 adet kapak etiketi, 191 adet kapak, 110 adet şişe kapağı jelatini, bin 577 adet ürün etiketi, 2 adet 0,80 mililitre renklendirici ve 461 adet yabancı bandrol hologramı ele geçirildi.

Operasyon sonrasında, Cumhuriyet savcısının talimatıyla şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.