Erzurum Teknik Üniversitesi 30 personel alacak

Erzurum Teknik Üniversitesi 30 personel alacak
Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli bölümlerde çalışacak 25 öğretim üyesi ve 5 öğretim görevlisi olmak üzere toplam 30 personel alacak

Erhan KARADAĞ/ KAMU SON HABER

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilen Resmi İlan’da, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile bu Kanun’a dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Erzurum Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Kadrolarına Atama ve Yükseltme Kriterleri’nde belirtilen şartları sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyesi alacak.

25 ÖĞRETİM ÜYESİ ALINACAK

Rektörlük, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Ve Mimarlık Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Fakültesi ve Spor Bilimleri Fakültesi’nde çeşitli bölümlerde çalışacak toplam 25 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Son başvuru tarihinin 15 gün sonra biteceği açıklandı.

5 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALINACAK

Rektörlük ayrıca, 10.07.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili hükümlerine göre 5 öğretim görevlisi alacak.

BAŞVURU TARİHİNİ KAÇIRMAYIN

Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Rektörlük’te çalışacak toplam 5 öğretim görevlisi alınacak. İlanda Başvurular 29 Haziran 2023 tarihine sona ereceği belirtildi.

1-002.jpg

2-002.jpg

3-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.