Ersan Şen siyasete atılıyor 'Katılacağı partiyi açıkladı'

Ersan Şen siyasete atılıyor 'Katılacağı partiyi açıkladı'
Hukukçu Ersan Şen siyasete girme kararı aldı. Şen canlı yayında katılacağı partiyi açıkladı.

'Ekol Tv' adında bir Televizyon kanalı kuracağını daha sonrasın bu kararından vazgeçtiğini söyleyen Hukukçu Ersan Şen şimdi de siyasete atılıyor.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçim döneminde İyi Parti'den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı yeni partiye katılacağını açıkladı.

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioglu, geçtiğimiz günlerde 2024 yerel seçimlerinden sonra yeni parti kuracağını açıklamıştı.

Katıldığı programdaki tartışmaları ile gündeme gelen Ersan Şen, Yavuz Ağıralioğlu'nun yerel seçimlerden sonra kuracağı partiye katılacağını belirtti.

ersan-sen-028098.webp

Gazeteci İsmail Saymaz konuyla ilgili canlı yayında Ersan Şen'e şu soruyu sordu: "Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti Ersan Şen ile görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum”

Ersan Şen ise İsmail Saymaz'ın sorusuna şu yanıtı verdi:

"Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik."

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum