Emeklilerin hesabına 1000 TL yatırılacak!

Emeklilerin hesabına 1000 TL yatırılacak!
Tüm emeklileri ilgilendiren gelişme.. Başvuru yapan herkesin hesabına 3 gün içerisinde 1000 TL para yatıyor.

Emeklilerin hesabına 1000 TL yatırılacak!

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı fark etmeksizin 3 gün içerisinde hesaba geri ödemesiz 1000 TL yatacak. Nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için bankaların sürprizleri sürüyor. SSK, bağ-kur ve Emekli Sandığı fark etmeden müracaat yapan tüm yemeklerin hesabına 3 gün içerisinde karşılıksız ve geri ödemesiz para yatıyor. Bankalardan bu yönde son duyurular gelmeye başladı. Çünkü 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek olan kampanyalar kapsamında sadece müracaat yapanlar bu ödemeleri alabilecek. 

EMEKLİYE 1000 TL KARŞILIKSIZ GERİ ÖDEMESİ PARA

SSK, BAĞ-KUR, emekli sandığı emeklisi ile beraber dul ve yetim aylığı alan yurttaşlara Kuveyt Türk Bankası tarafından müjdeli haber verildi. Bankanın fotoğrafı web sitesinden bu sabah yayımlanan duyuruya göre emekli maaşını taşıyan ve 3 sene boyunca maaşını Kuveyt Türk Bankası  almayı kabul etmiş olan emeklilere nakit promosyon ödemesi verilecek. Kuveyt Türk bankasına emekli maaşını taşıyan yurttaşlar ilk maaşlarını çektikten sonra emekli maaşını alabilecek. Ancak bu yeni emekli olan yurttaşlar için geçerli bir durum. Halihazırda emekli olanlar maaş almayı beklemeden promosyon ödemesi ne hemen kullanabilecek. Sadece 3 gün içinde emekli promosyon ödemesi hesabınıza geçecek.

KUVEYTTÜRK NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Bankaların emekli promosyon ödemeleri emekli vatandaşların aldığı maaşlara göre farklılık gösteriyor. Kuveyt Türk Bankası şu an için en düşük 750 TL en yüksek ise 1000 TL promosyon ödemesi yapıyor. Emekli promosyon müracaatsu için yapmanız gerekli olan tek şey En yakın Kuveyt Türk Bankası şubesine gitmek ve maaşınızı taşımak. Maaş taşıma protokolü imzalandıktan hemen sonra yeni hesabınız oluşturuluyor ve promosyon ödemeniz 3 gün içinde bu hesaba aktarılıyor. Kuveyt Türk emekli promosyon fırsatından yararlanmak için herhangi bir ek koşul gerekmiyor. Sadece maaşınızı taşımanız ve arkasından da taahhüt vermeniz yeterli oluyor. 31 Aralık 2021 tarihi 2021 yılı için emekli promosyon ödemelerinde son gün. O sebeple emekli yurttaşların bir an evvel kararını vermesi ve seçtikleri bankaya maaşlarını taşıması gerekmektedir. Promosyon fırsatı Yeni senede da devam edecek fakat 3 yılı dolduran yurttaşlar promosyon almaya başlayacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.