Emeklilere ekim ayı boyunca ücretsiz: Duyan koşuyor

Emeklilere ekim ayı boyunca ücretsiz: Duyan koşuyor
Bu ilçede ikamet eden 50 yaş üzeri emekli vatandaşlar belediyenin düzenlediği Ekim ayı boyunca haftada 3 gün sürecek ücretsiz haktan faydalanabilecek.

Belediyeler vatandaşların sosyalleşmesi için farklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

İzmir Buca Belediyesi, ilçede ikamet eden 50 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz turistik gezilere başladı. Ekim ayı boyunca haftada 3 gün sürecek gezilerin ilk durağı, Selçuk’un dünyaca ünlü turizm merkezi Şirince oldu.

Buca Belediyesi, günübirlik turistik gezi programı oluşturdu. Ekim ayı boyunca pazartesi, çarşamba ve cuma günleri olmak üzere haftanın üç günü düzenlenecek gezi takvimi, Selçuk Şirince turuyla başladı.

KATILIM ŞARTLARI

Turistik gezilere Buca’da ikamet eden ve 50 yaş üzeri vatandaşların katılabileceği belirtildi. Gezilere katılmak isteyenler detaylara belediyenin resmi sitesinden ulaşabilir.

1696324058.jpg

NERELERE GİDİLECEK?

Belediye önünden hareket eden araçlarla ücretsiz olarak düzenlenen turistik geziler kapsamında, pazartesi günleri ünlü turizm merkezlerinden Şirince’ye, çarşamba günleri Birleşmiş Milletler tarafından dünyanın en iyi 32 köyünden biri olarak tescillenen Ödemiş Birgi’ye ve cuma günleri nazar boncuğu yapımı ile dünyanın dikkatini çeken Kemalpaşa Nazarköy’e gidilecek.

1696324095.jpg

1696324078.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum