Emeklilere 3 maaş avans müjdesi

Emeklilere 3 maaş avans müjdesi
Emeklilere yeni zam müjdesi geldi! İntibak zammı konusunda verilen 3 maaş avans ile birlikte emekliler rahatlayacak. Üstelik 3 maaşta avanslar faizsiz olarak veriliyor…

Emeklilere 3 maaş avans müjdesi

Yıl sonu yaklaşırken yavaş yavaş emeklileri mutlu edecek haberler gelmeye başladı. Emeklilere 3 maaşla beraber intibak zammı veriliyor. Üç maaş avans ile beraber faizsiz olarak emeklilerin hesabına yatırılıyor. Kişiler üç maaş avans faizsiz olarak emeklilerin hesabına geçiyor.

Şu andaavans kullanma durumunda 2500 TL maaş alan emekliler 7500 TL faizsiz nakit para kullanma imkanı veriliyor. Bu sayede kişiler bankalar üzerinden kredi kullanmak zorunda kalmayacak ve emekli maaşlarına eklenen 450 TL zam ile birlikte Ekim maaşlarına geçecek.

450 TL İntibak Zammı Geliyor

Emeklilere zam son dakika haberi ile geldi, özellikle yoğun talepler ile beraber emekliler için hükümet devreye girdi ve emekliler için yeni zamlar gündeme geldi. Ocak ayı ile birlikte gelen zamlar konusunda emekliler ihya olacak. Üstelik ekim ayı ile beraber emeklilere peş peşe yeni müjdeler geldi. Emeklilerin taleplerine göre kişiler üç maaş avans imkanı Ekim ayı ile beraber sağlanarak. Emekli olan vatandaşlar Ekim ayı ile 450 TL intibak zammı maaşlarına ekleniyor.

Emekli olan vatandaşlar Ekim ayı ile birlikte rahat bir ay geçirecekler. Özellikle Kasım ve Aralık ayı ile enflasyon oranları ile emekli olan herkesin Ocak zammı gündeme gelecek. Emeklilere zam konusunda önce TGRT canlı yayında emeklilere yeni zamları gündeme getirdi.

Canlı Yayında Emekli Maaşları Gündeme Geldi

Canlı yayında emekli maaşlarını gündeme getiren TGRT canlı yayını, EYT konusunda son dakika gelişmelerini yaşanmaya devam etmektedir. Emeklilikte yaşa takılanlar hakkında meclis tekrardan gündeme gelecek.

Yaklaşık olarak 5 milyon EYT’li bu durumda müjdeli haberini bekliyor. Emeklilik konusunda yaşa takılanlar konusunda önemli açıklamaların yakın zamanda gündeme gelineceği düşünülmektedir. Yapılan canlı yayın ile intibak zammı konusunda geri sayımın başlandığı söylendi ve emekli kişiler Ocak ayında yeni müjdeleri bekliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.