Emekliler dikkat 'Banka devlerinin promosyon ücretleri rekor kıracak'

Emekliler dikkat 'Banka devlerinin promosyon ücretleri rekor kıracak'
Emekli ücretlerindeki artış dışında banka promosyon ücretlerinin de ne olacağı merak konusu. Uzman isim Kamu Son Haber'e oranı verdi.

Milyonlarca emeklinin gözü maaşlara gelecek artışta olsa da yeni yılda banka promosyon ücretleri de merak edilmeye başlandı. Bilindiği üzere emekli ücretlerinin belli olmasının ardından banka devleri promosyon yarışına başlayacak.

PROMOSYON 10 BİN TL’Yİ BULDU

Bu hafta emekli ücretinin belli olmasının ardından, emekli promosyonları da netleşecek. Şu anda en düşük 5 bin TL’den başlayan promosyon fırsatları en yüksek 10 bin TL’ye kadar yükseliyor. Tabii promosyonun yanındaki ek kampanyalarda bu tutarı artırıyor.

emekli-2124.jpg

EMEKLİ ÜCRETLERİNE YÜZDE 50 ZAM

Peki yeni yılda promosyon kampanyaları nasıl şekillenecek? 6 aylık enflasyon farkının yüzde 37,57 hesaplanması sonrası çoğu uzman isim bu farkın yüzde 50’ye tamamlanacağını belirtti. Emekli aylıklarına yapılacak olan yüzde 50 oranında bir artış ise promosyonlara da yansıyacak.

ERDURSUN PROMOSYON ORANINI AÇIKLADI

SGK Uzmanı Özgür Erdursun’da bankaların emekli promosyonlarına yüzde 50 oranında bir artışın olacağını Kamu Son Haber’e açıklamıştı. Bu noktada en yüksek emekli promosyonlarının 18 bin TL’ye kadar dayanabileceği ortaya çıktı.

emekliiiiw.jpg

HAFTAYA BELLİ OLACAK

Şu anda bankaların resmi sayfalarında promosyon tarihlerinin yenilenmediğini de belirtelim. Uzman isimlerin tahminine göre haftaya açıklanacak olan emekli maaşları sonrası bankaların promosyonlarının da belli olması yönünde.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.