Emekli zammı ve bayram ikramiyesinde yeni gelişme! Kötü haberi Fatih Portakal verdi

Emekli zammı ve bayram ikramiyesinde yeni gelişme! Kötü haberi Fatih Portakal verdi
Emekli maaşlarına yapılacak zam ve bayram ikramiyelerini bekleye dursun Fatih Portakal kötü haberi verdi. Fatih Portakal aldığı bilgileri izleyenleri ile paylaşarak "emekliye zam ve ikramiye" yok dedi.

Gazeteci Fatih Portakal Ekim ayında emekli maaşlarına zam ve emekli ikramiyesi verilmesi hakkında flaş bir duyuru yaptı.

para9.jpg

Milyonlarca emeklinin gözü Ekim'de Meclis'in açılması ile birlikte yapılacak zam oranı ve bayram ikramiyesinde.

FATİH PORTAKAL'DAN ZAM BEKLEYEN EMEKLİYE KÖTÜ HABER

Sözcü TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, emeklilerin merakla beklediği zam ve bayram ikramiyeleriyle ilgili önemli bilgiler aktardı. Fatih Portakal 1 Ekimde açılacak olan Meclis'ten emekli maaşı ve ikramiyesi konusunda karar çıkacağı haberlerinin halkı kandırmaya yönelik olduğunu söyledi.

paraiha4.jpg

İktidarı emekli zamları konusunda vatandaşları kandırmakla suçlayan Fatih Portakal "Emekliler konusunda bizleri kandırmaya çalışıyorlar. Laf cambazlığı yapıyor iktidar. Bakın net bir şekilde size söyleyeyim mi, Ekim ayında emekli maaşları ile ilgili hiçbir düzenleme yok. Hiçbir şekilde zam yapılmayacak. Sadece 29 Ekim'de 5 bin liralık bir ikramiyeden bahsediliyor, o da tek seferlik olacak. Bizim maaşımızı ne zaman düzeltecekler diyorsanız da, onun cevabı da "zamanında" lütfen artık uyutulmanıza izin vermeyin."

ÖZGÜR ERDURSUN NE DEMİŞTİ: EMEKLİYE ÖDEME YOK

Fatih Portakal'ın emekli zammı ve ikramiyesi hakkındaki "ödeme yok "demesinin ardından açıklamayı destek SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Erdursun, bayram ikramiyesi tutarının Meclis'e gelecek torba yasa ile belirleneceğini ve 5 bin lira olmasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu söyledi. Erdursun ancak Cumhuriyet ikramiyesinin sadece en düşük emekli maaşı alan emeklilere verileceğini yüksek aylık emeklilerin ise bayram ikramiyesi alamayacağını savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.