Emekli öğretmen oğlunu öldürüp yaşamına son verdi

Emekli öğretmen oğlunu öldürüp yaşamına son verdi
Kahramanmaraş'ta etüt merkezi sahibi 52 yaşındaki emekli öğretmen Derviş Nebi Köse kendisinden tehditle para istediği belirtilen 25 yaşındaki oğlu Oğuz Kağan Köse’yi tabancayla öldürüp ardından aynı silahla kendisini öldürdü.

Olay, öğle saatlerinde, Elbistan ilçesi Kızılcaoba Mahallesi’nde gerçekleşti. Anlatılanlara göre emekli öğretmen Derviş Nebi Köse ile oğlu Oğuz Kağan Köse, sokakta yüksek sesle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Derviş Nebi Köse, yanındaki tabancayla oğluna ardı ardına ateş etti. Oğuz Kağan Köse, göğsüne denk gelen kurşunlarla ağır yaralandı. Oğlunu vuran Derviş Nebi Köse aynı silahı başına dayayıp ateşledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan baba ve oğlu ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi’ne taşındı. Ancak ikisi de ağır yaralı olan baba ve oğlu, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

BİR HAFTA ÖNCE ANNE VE BABASINI DÖVMÜŞ

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Oğuz Kağan Köse’nin sürekli tehditle babasından para istediği, vermediği zamanlarda ise şiddet uyguladığı belirtildi. Oğuz Kağan Köse’nin geçtiğimiz günlerde de para yüzünden babası Derviş Nebi ve annesi Fatma Köse'yi darbettiği, anne ve babanın oğullarından şikayetçi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.