Elon Musk YouTube’a rakip oluyor 'Uygulamanın tanıtımı yapıldı'

Elon Musk YouTube’a rakip oluyor 'Uygulamanın tanıtımı yapıldı'
Twıtter'ı satın alarak ismini X yapan ABD’li iş insanı Elon Musk’tan YouTube’a rakip olacak akıllı televizyon uygulamasını tanıttı.

Elon Musk, ABD'li bir iş insanı olarak, YouTube'a rakip olacak yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını duyurdu. Twitter'ı satın alarak dikkatleri üzerine çeken Musk, şimdi de YouTube benzeri bir platformu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Son günlerde paylaşılan bir videoda, yeni uygulamayla bir tanıtım yapıldı. Bu yeni platform YouTube'a benzeyen bir yapıya sahip olacak ve içerisinde çeşitli videolara yer verecek.

elon-musk1.jpg

Elon Musk, yeni video uygulamasıyla büyük reklam geliri hedefliyor. Amacı, Twitch gibi canlı yayın platformları, şifreli mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan Signal ve sosyal medya forumlarından Reddit ile rekabet etmek.

Ayrıca, geçtiğimiz aylarda uygulamaya eklenen 'Articles' ya da 'Makaleler' özelliği de dikkat çekmişti. Premium+ abonelere ve doğrulanmış kuruluşlara açılan bu özellik, tek seferde 100 bin karakteri aşan yazıların paylaşılmasına imkan tanımıştı. Bu özellik için ayrı bir arayüzde çok sayıda format seçeneği sunulmuştu.

elon-musk.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.