Elmas Park hizmete açıldı

Elmas Park hizmete açıldı
Zonguldak'ın Acılık semtinde, geçtiğimiz aylarda tamamlanan Elmas Park için heyecan verici bir açılış töreni düzenlendi.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, meclis üyeleri ve partililerin katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, bölge için önemli bir adımın habercisiydi.

Elmas Park'ın açılışında konuşan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, "Hepinizi Elmas Park'ın açılışına hoş geldiniz. Belediyemizin 5 yıllık görev süresi boyunca sahip olduğu arazi üzerine inşa ettiğimiz bu park, şimdi hizmete açılıyor. Daha önce sosyete pazarı ve otopark olarak kullanılan bu alanda, artık modern ve depreme dayanıklı bir yapı bulunmaktadır. Elmas Park, Acılık semti için büyük bir kazanç. Burası, Fevkani'nin yıkılmasıyla yeni bir bulvar haline geldi. Bu alanda iş yeri açacak olan esnaflarımıza şimdiden bol kazançlar diliyoruz. Ayrıca, şu anda hazırlıkları devam eden 6 dükkanımız da kısa süre içinde hizmete girecek. Hep birlikte, yeni Zonguldak'ı inşa etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun liderliğinde protokol üyeleri, açılış kurdelesini keserek Elmas Park'ın resmi açılışını gerçekleştirdi. Törenin ardından protokol üyeleri, parkı birlikte gezerek yapılan çalışmaları yakından inceledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.