Elazığ’da 6 şahsa tutuklama

Elazığ’da 6 şahsa tutuklama
Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada yakalanan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı yönetimi ile İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, suç unsurlarının tespit edilmesi, asayişin sağlanması ve şüpheli şahısların yakalanması gibi konularda çalışmalar, 11-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirildi.

ŞÜPHELİ ŞAHISLARIN ARAÇLARI VE ÜSTLERİ ARANDI

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda, 4 şüpheli şahıs durdurularak üst araması ve araç araması gerçekleştirildi. Arama esnasında 5 ruhsatsız tabanca ve 8 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

aw119464-03.jpg

Öte yandan çalışmalar sonucunda hırsızlık suçundan 5 yıl, cezaevinden firari olma suçundan 3 yıl 9 ay, uyuşturucu ticareti suçundan 12 yıl 6 ay, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan 3 yıl 4 ay ve hakaret ettiği gerekçesiyle 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs tutuklandı. Ayrıca Sanayi Mahallesi hırsızlığının şüphelisi yakalandı.
Polis tarafından işlemleri gerçekleştirilen 6 şüpheli adliyeye cezaevine gönderildi.

aw119464-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.