Eğlence yerinde 4 kişiyi vurdu Yaptığı açıklama şaşırttı

Eğlence yerinde 4 kişiyi vurdu Yaptığı açıklama şaşırttı
Samsun'da eğlence mekanına silahlı saldırı düzenleyen şahıs, 4 kişiyi yaraladı. Mahkemede "halüsinasyon görmüş olabileceğini" ileri sürdü.

Samsun Atakum'da bulunan bir eğlence mekanında Mayıs ayında gece saat 23.50 sıralarında meydana gelen olayda, ticari taksi ile iş yerinin önüne gelen saldırgan, tabancayla ateş açarak kaçtı. Silahlı saldırıda E.S.K., M.Ö., B.D. ve V.K. yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kafasından vurulan müşterilerden E.S.K. yoğun bakım servisinde tedavi altında alındı.

Olayın ardından genç, gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı. Davanın ilk duruşmasında kendini savunan silahlı saldırgan A.Y., "Samsun'a eğlenmek için geldim. Bir başka bir eğlence yerine gidecektim, pahalı diye gitmedim. Taksi ile olay yerine gittim. 3.5 ay önce başka bir barda yaşadığım hadiseler aklıma geldi. Burayı orası zannettim. Uyuşturucu madde etkisindeydim. Yanımda silah vardı. Taksi şoförüne yanaşmasını söyledim. Kapıda takım elbiseli insan gördüğümü zannenettim. Daha önce bana saldıranlar zannettim. Halüsinasyon görmüş olabilirim. Ben ateş ettiğimde taksinin içindeydim. 6-7 el ateş ettim. Ateş ettiğimde mekanın içini göremiyordum" dedi.

M.O.'nun tahliyesine karar verilirken, duruşma 16 Ocak'a ertelendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.