Eğlence mekanında 1 kişinin öldürüldüğü an kameraya takıldı

Eğlence mekanında 1 kişinin öldürüldüğü an kameraya takıldı
Çankırı’da bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan silahlı kavga çıktı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Çankırı il merkezinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde geçtiğimiz gece yaşanan olayda, bir eğlence mekanında müşteriler arasında başlayan tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü. Olay esnasında güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şahısların birbirlerine silahlarla ateş ettiği ve kavga anında yaşanan dehşet görülebiliyor.

Kavgada İlyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş. yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastanelere sevk etti. Ancak, yaralılardan İlyas Demirci yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D. tutuklanırken, O.S.Ç., A.D. ve C.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.C.İ. ve M.Ç. ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kavga esnasında silahların kullanılması ve İlyas Demirci'nin saldırıya uğraması görülüyor. Demirci'nin yere düşmesinin ardından saldırganlar tarafından dakikalarca darp edildiği ve bir saldırganın daha sonra silahla ateş ettiği görülüyor.

cankiri2.jpg

cankiri3.jpg

cankiri4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.